ATP
Έφαγε "πόρτα" επειδή είναι ανεμβολίαστος ο Thiem

 
Dominic Thiem
Dominic Thiem © Corinne Dubreuil/ATP Tour
tn team Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2021 - 23:17

Ο Dominic Thiem δεν μπόρεσε να επισκεφτεί και να παρακολουθήσει ως θεατής το Erste Bank Open της Βιέννης επειδή είναι ανεμβολίαστος, με το τουρνουά της πατρίδας του να μην κάνει εξαίρεση για τον κορυφαίο τενίστα της χώρας.

Όπως αναφέρει το ειδησεογραφικό πρακτορείο της Αυστρίας, Heute, ο πρώην πρωταθλητής του US Open δεν κατάφερε να πάει στο τουρνουά της πατρίδας του και να παρακολουθήσει από κοντά τους αγώνες, εξαιτίας του γεγονότος ότι δεν έχει κάνει ακόμα το εμβόλιο.

Στο Erste Bank Open, όπως και στα περισσότερα τουρνουά που έγιναν από το καλοκαίρι, δεν επιτρέπεται η είσοδος σε θεατές που δεν έχουν εμβολιαστεί και οι Αυστριακοί διοργανωτές απ' ότι φαίνεται δεν έκαναν καμία εξαίρεση.

Σχετικά με τον μη εμβολιασμό του, ο ίδιος ο Αυστριακός τενίστας έχει μιλήσει ανοιχτά και έχει παραδεχτεί ότι δεν το έχει κάνει, υποστηρίζοντας ωστόσο ότι θα το κάνει πριν το τέλος του έτους.

"Δεν έχω εμβολιαστεί ακόμα. Θέλω να περιμένω για το εμβόλιο Novavax, επειδή άκουσα από τον γιατρό μου ότι θα είναι πολύ καλό. Αν πάνε όλα καλά, θα έχω εμβολιαστεί μέχρι το τέλος του Νοεμβρίου. Αν όχι, τότε θα κάνω κάποιο άλλο εμβόλιο", είχε πει νωρίτερα αυτό το μήνα ο 28χρονος Αυστριακός, που ολοκλήρωσε πρόωρα τη φετινή του σεζόν εξαιτίας του τραυματισμού του στον καρπό.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots