ATP
Προπονήθηκαν μαζί στη Γαλλία Djokovic και Medvedev

 
Novak Djokovic & Daniil Medvedev
Novak Djokovic & Daniil Medvedev Φωτογραφία: Mouratoglou Tennis Academy
tn team Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου 2021 - 14:57

Οι δυο κορυφαίοι της παγκόσμιας κατάταξης, Novak Djokovic και Daniil Medvedev, μοιράστηκαν το γήπεδο στη Mouratoglou Tennis Academy, ενόψει της προετοιμασίας τους για το Masters του Παρισιού.

Οι δυο κορυφαίοι τενίστες αυτή τη στιγμή στον κόσμο, ο Novak Djokovic και ο Daniil Medvedev, βρίσκονται στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας τους για την indoor season και έκαναν μαζί προπόνηση στη Mouratoglou Tennis Academy στη γαλλική Ριβιέρα.

Οι δυο τους έπαιξαν και ένα σετ, το οποίο κέρδισε ο Medvedev στο tie-break με 7-6 (3), υπό το βλέμμα του πρώην ποδοσφαιριστή και νυν προπονητή, Didier Deschamps.

Τόσο ο Djokovic όσο και ο Medvedev, θα είναι στα δυο μεγάλα τουρνουά στο κλείσιμο της σεζόν, στο Παρίσι και στο Τορίνο. Το Paris Masters θα γίνει την επόμενη εβδομάδα, ενώ το ATP Finals στο Τορίνο θα γίνει από τις 14 έως τις 21 Νοεμβρίου.

Μπορούν να συναντηθούν μόνο στους τελικούς, αφού θα είναι στο Νο.1 και στο Νο.2 των ταμπλό αντίστοιχα, όπως είχαν συναντηθεί και στον τελικό του US Open πριν μερικές εβδομάδες, με τον Medvedev να παίρνει τη νίκη με 6-4, 6-4, 6-4.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots