ATP
Djokovic: "Θα μάθετε σύντομα για Αυστραλία"

 
Novak Djokovic
Novak Djokovic © Davis Cup Finals
tennisnews team Σάββατο, 04 Δεκεμβρίου 2021 - 12:06

Δεν αποκάλυψε ακόμα πως θα κινηθεί σε σχέση με το Australian Open ο Novak Djokovic, που παραμένει αμφίβολος μετά και την τελευταία του συνέντευξη στη Μαδρίτη.

"Ειλικρινά, τις επόμενες ημέρες θα προσπαθήσω να αναζωογονηθώ, να αναρρώσω και να ξεχάσω το τένις. Καταλαβαίνω πως αυτή τη στιγμή θέλετε κάποιες απαντήσεις σχετικά με το που και το πότε θα ξεκινήσω τη σεζόν μου. Είμαι όμως πολύ κουρασμένος από αυτή τη σεζόν, οπότε προτιμώ να περάσω ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά μου, να ξεκουραστώ και θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον", είπε ο Djokovic, στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στη Μαδρίτη, για τους τελικούς του Davis Cup.

Παρά το γεγονός ότι ο ίδιος έμεινε αήττητος στο τουρνουά, κερδίζοντας χωρίς να απωλέσει σετ και τους 4 αγώνες του στα μονά, η Σερβία δεν κατάφερε να μπει στον τελικό, γνωρίζοντας την ήττα από την Κροατία με 2-1 στα ημιτελικά. Μόνο δυο νίκες σημείωσε στη διοργάνωση η Σερβία και μόνο σε ένα tie δεν χρειάστηκε η συμβολή του Nole στα διπλά για να φτάσει στη νίκη.

Ο Djokovic πάντως είναι πολύ δεμένος με αυτή την ομάδα, επέλεξε να την ενισχύσει μετά από μια δύσκολη σεζόν και ο στόχος του ήταν να τη φέρει ξανά στην κορυφή του Davis Cup, μετά από 11 χρόνια.

Αυτό του στοίχισε πολύτιμες μέρες ξεκούρασης και η επόμενη σεζόν ξεκινάει σε 4 μόλις εβδομάδες, με τον Djokovic να μην ανοίγει ακόμα τα χαρτιά του σχετικά με το αν θα κάνει το εμβόλιο για να αγωνιστεί στο Australian Open και να διεκδικήσει τον 10ο τίτλο του εκεί και τον 21ο συνολικά σε Grand Slam διοργάνωση.

"Ξέρω τι θέλετε να απαντήσω, αλλά δεν πρόκειται να σας δώσω απόψε την απάντηση", είπε ο Σέρβος στους δημοσιογράφους χθες το βράδυ. "Θα το μάθετε όμως, αυτό είναι το μόνο που μπορώ να πω. Δεν μπορώ να σας πω πότε, αλλά θα το μάθετε. Προφανώς η αυστραλιανή σεζόν πλησιάζει, οπότε θα μάθετε σύντομα."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots