ATP
Με κορωνοϊό και ο Shapovalov, που πήγε Αυστραλία

 
Denis Shapovalov
Denis Shapovalov © Stockholm Open
tn team Σάββατο, 25 Δεκεμβρίου 2021 - 21:57

Ο Denis Shapovalov δεν "ξέφυγε" από το κύμα κρουσμάτων του Άμπου Ντάμπι και μπορεί να έφτασε ήδη στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας για το ATP Cup, αλλά βγήκε εκεί θετικός στον κορωνοϊό.

O Shapovalov ήταν ένας από τους παίκτες που συμμετείχαν στο Mubadala World Tennis Championship στο Άμπου Ντάμπι, τουρνουά από το οποίο αποχώρησαν θετικοί μέχρι στιγμής και οι Rafael Nadal, Carlos Moya, Belinda Bencic και Ons Jabeur.

Η διαφορά του Καναδού με τους υπόλοιπους, είναι πως είχε αναχωρήσει ήδη για την Αυστραλία και εκεί έμαθε πως έχει τον ιό, όπως έγραψε και στην ανακοίνωσή του:

"Γεια σε όλους. Ήθελα να σας ενημερώσω πως κατά την άφιξή μου στο Σίδνεϊ, βρέθηκα θετικός στον Covid. Ακολουθώ όλα τα πρωτόκολλα, συμπεριλαμβανομένης της καραντίνας, και ενημερώνω όλους τους ανθρώπους με τους οποίους ήρθα σε επαφή. Τώρα έχω ήπια συμπτώματα και ανυπομονώ να επιστρέψω στο court, όποτε αυτό είναι ασφαλές. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την υποστήριξη και τις ευχές, να μείνετε όλοι ασφαλείς και καλές διακοπές."

O Καναδάς θα παραμείνει στο ATP Cup, καθώς έχει το Νο.11 του κόσμου Felix Auger-Aliassime, ωστόσο ο Shapovalov είναι αμφίβολος και δύσκολα θα προλάβει το τουρνουά, που ξεκινάει την Πρωτοχρονιά. Θα προλάβει όμως λογικά το Australian Open, το οποίο ξεκινάει στις 17 Ιανουαρίου. 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots