ATP
Τσιτσιπάς: "Θα ξεκαθαρίσω τους στόχους μου μετά το πρώτο τρίμηνο"

 
Τσιτσιπάς: "Θα ξεκαθαρίσω τους στόχους μου μετά το πρώτο τρίμηνο"
tn team Σάββατο, 01 Ιανουαρίου 2022 - 16:18

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είπε πως είχε διαφορετικούς στόχους πριν κάνει την εγχείρηση στον αγκώνα του και τώρα θα περιμένει να δει πως θα κυλήσει το πρώτο τρίμηνο του 2021, ώστε να αναθεωρήσει τους στόχους του για τη νέα σεζόν.

Σε δηλώσεις του στα ελληνικά μετά την αναμέτρηση της Ελλάδας με την Πολωνία για το ATP Cup, ο Στέφανος μίλησε για την αυριανή μέρα μετά την εγχείρηση, δείχνοντας πως μένει προσγειωμένος και θα περιμένει να δει πως θα τα πάει τους πρώτους μήνες της νέας χρονιάς.

"Ήταν δύσκολο να κλείσω τη χρονιά μ' αυτόν τον τρόπο. Η πορεία μου στο Finals δεν ήταν αυτή που περίμενα και ήθελα να ολοκληρώσω το τουρνουά με τον καλύτερο τρόπο, αλλά δυστυχώς δεν μου δόθηκε η δυνατότητα. Ο πόνος κυριάρχησε της θέλησης. Η προετοιμασία μου πήγε σχετικά καλά, παρότι ξεκίνησε λίγο αργά λόγω των ιατρικών υποχρεώσεων. Αυτή τη στιγμή νιώθω πολύ καλά ψυχολογικά, νιώθω ευγνώμων που έχω μια ομάδα με παίκτες κοντά στην ηλικία μου, με πολλή θέληση και αγάπη για το άθλημα. Τα ομαδικά events μου φέρνουν μεγάλη ευχαρίστηση, νιώθω μεγάλη σύνδεση με οποιονδήποτε και να παίζω. Είναι κάτι που λείπει από το άθλημα, θα ήθελα να το βλέπω συχνότερα στο tour", είπε ο Στέφανος, συνεχίζοντας:

"Νιώθω γενικά έτοιμος για το νέο έτος, έχω βάλει κάποιους στόχους που θα ήθελα να πραγματοποιήσω. Πριν την εγχείρηση είχα κάποιους διαφορετικούς στόχους, αλλά θέλω να δω πως θα εξελιχθεί το πρώτο τρίμηνο της σεζόν και από εκεί και πέρα θα ξεκαθαρίσω κάποιους άλλους στόχους, ανάλογα με τα αποτελέσματά μου και με το τι έχω να βγάλω στο γήπεδο."

Στις δηλώσεις που έκανε στην συνέντευξη Τύπου στα αγγλικά λίγο νωρίτερα, ο Στεφ αναφέρθηκε στην απόφασή του να μην κατεβεί στο μονό και να δώσει μια ευκαιρία στον Αριστοτέλη Θάνο, για τον οποίο μίλησε και ο αρχηγός της ελληνικής ομάδας, Απόστολος Τσιτσιπάς.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots