ATP
Το απίθανο challenge του Monfils (vid)

 
Το απίθανο challenge του Monfils (vid)
tn team Κυριακή, 09 Ιανουαρίου 2022 - 18:51

Ένα... αχρείαστο challenge αναγκάστηκε να κάνει ο Gael Monfils, καθώς ο διαιτητής και οι επόπτες έχασαν μια πεντακάθαρη μπάλα.

Δικαίως ο Monfils απόρησε με τους διαιτητές, αφού το hawk-eye έδειξε πως η μπάλα είχε φύγει αρκετά εκατοστά έξω, με τον chair umpire να χαμογελάει αμήχανα.

Θυμίζουμε πως ο 35χρονος Γάλλος κέρδισε τον Karen Khachanov με 6-4, 6-4 στον σημερινό τελικό του Adelaide International και κέρδισε τον 11ο τίτλο της καριέρας του, ξεκινώντας ιδανικά τη σεζόν του.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.