ATP
Η επιστροφή και τα δάκρυα του Del Potro στο court (vids)

 
Η επιστροφή και τα δάκρυα του Del Potro στο court (vids)
tn team Τετάρτη, 09 Φεβρουαρίου 2022 - 2:53

O Juan Martin Del Potro επέστρεψε στους αγώνες μετά από 2,5 χρόνια και ηττήθηκε από τον Federico Delbonis στο Μπουένος Άιρες. Αυτός ήταν ίσως και ο τελευταίος αγώνας του "γίγαντα", που λίγο πριν το τέλος του τον κατέβαλαν τα συναισθήματα και ξέσπασε σε δάκρυα.

Ολόκληρος ο αγώνας ήταν έντονος συναισθηματικά, μέσα σε μια εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι χιλιάδες Αργεντινοί φίλαθλοι που γέμισαν το Horacio Billoch Caride Stadium.

Τα συναισθήματα "λύγισαν" τον Del Potro λίγο πριν ξεκινήσει το 9ο game του 2ου σετ, το οποίο έμελλε να είναι και το τελευταίο, με τον "γίγαντα" να κλαίει σε μια πετσέτα, την ώρα που ολόκληρο το στάδιο τον αποθέωνε.

Ο Del Potro, ο οποίος γνωρίζει καλά πως δεν είναι σε θέση να παίξει το καλύτερό του τένις αλλά ήθελε να αποχαιρετήσει τον κόσμο μέσα από το γήπεδο, ηττήθηκε από τον Delbonis με 6-1, 6-3.

Αποχαιρέτησε έτσι το Μπουένος Άιρες, με τον αγώνα αυτόν να είναι πιθανότατα ένας από τους τελευταίους της καριέρας του, αν όχι ο τελευταίος. Θυμίζουμε πως έχει wild card για να αγωνιστεί και στο Rio Open την επόμενη εβδομάδα, ωστόσο δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα τις προθέσεις του για το άμεσο μέλλον.

Ο Delbonis για την ιστορία θα συνεχίσει στους "16" του Argentina Open, όπου θα αντιμετωπίσει τον Pablo Andujar, που κέρδισε τον Juan Ignacio Londero με 6-2, 6-4.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots