ATP
Παραλίγο να χτυπήσει ball boy o Κύργιος! (vid)

 
Παραλίγο να χτυπήσει ball boy o Κύργιος! (vid)
© BNP Paribas Open
tn team Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2022 - 4:02

Απογοητευμένος με την ήττα του από τον Rafael Nadal, o Νικ Κύργιος ξέσπασε στη ρακέτα του αμέσως μετά τις χειραψίες και παραλίγο να χτυπήσει ένα ball boy! Στη συνέχεια ρωτήθηκε γι' αυτό στη συνέντευξη Τύπου και δεν ήταν καθόλου χαρούμενος με τους δημοσιογράφους.

Σε επικίνδυνα μονοπάτια βάδισε ο Κύργιος μετά την ήττα του από τον Nadal, καθώς εξωτερίκευσε τον θυμό του ξεσπώντας στη ρακέτα του, την οποία πέταξε αμέσως μετά τις χειραψίες με τον Rafa και με τον διαιτητή.

Η ρακέτα πήρε μια ανεξέλεγκτη τροχιά και λίγο έλειψε να χτυπήσει ένα ball boy που στεκόταν στο πίσω μέρος του γηπέδου. Δεν είναι γνωστό αν η ΑΤΡ θα εξετάσει αυτό το περιστατικό, αλλά σίγουρα ο Κύργιος έπαιξε με την τύχη του και θα μπορούσε να χτυπήσει το παιδί και να υποστεί πολύ μεγάλη τιμωρία.

Όλα αυτά, ενώ πέρασαν μόλις λίγες εβδομάδες από το περίφημο ξέσπασμα του Alexander Zverev προς τον διαιτητή στο Ακαπούλκο, που είχε ως αποτέλεσμα τον αποκλεισμό του Γερμανού από το τουρνουά και το πρόστιμο 40.000 δολαρίων που πλήρωσε.

Ο Κύργιος ρωτήθηκε για την πράξη του στη συνέντευξη Τύπου και δεν ήταν καθόλου χαρούμενος γι' αυτό: "Τι θέλετε να πω; Λέτε να είχα τέτοια πρόθεση; Προφανώς και όχι. Όταν πέταξα τη ρακέτα ήμουν πολύ μακριά του και προσγειώθηκε κάπου ένα μέτρο από το πόδι του. Είμαι άνθρωπος και τέτοια πράγματα συμβαίνουν. Προφανώς πήρε μια πολύ άτυχη τροχιά, αν το έκανα άλλες ένα εκατομμύριο φορές δεν θα πήγαινε τόσο κοντά του. Τι άλλο θέλετε να πω; Είναι αυτή ερώτηση να μου κάνετε μετά από έναν αγώνα 3,5 ωρών με τον Nadal;"

Ο δημοσιογράφος είπε στη συνέχεια πως το παιδί έσκυψε και ο Κύργιος συνέχισε με αρκετά νεύρα: "Έσκυψε, έσκυψε, έσκυψε, έσκυψε. Εντάξει. Αν αυτό θέλετε να με ρωτήσετε, δεν τον χτύπησα. Ήταν ατύχημα. Δεν είχε καμία σχέση με αυτό που έγινε με τον Zverev. Ήταν ατύχημα και ευτυχώς δεν τον χτύπησα. Δεν είχα τέτοια πρόθεση και το παιδί ευτυχώς είναι καλά. Πολύ καλή ερώτηση πάντως, απίθανη, συγχαρητήρια", κατέληξε ο Κύργιος, ο οποίος μάλιστα χειροκρότησε ειρωνικά τον δημοσιογράφο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots