ATP
Αποβλήθηκε από το τουρνουά του Ακαπούλκο ο Zverev! (vids)

 
Αποβλήθηκε από το τουρνουά του Ακαπούλκο ο Zverev! (vids)
tennisnews team Τετάρτη, 23 Φεβρουαρίου 2022 - 10:09

O Alexander Zverev έχασε εντελώς την ψυχραιμία του στον σημερινό του αγώνα του διπλού, χτύπησε την καρέκλα του διαιτητή και τον έβρισε, με τη διοργάνωση να είναι αμείλικτη και να τον αποβάλλει από το τουρνουά, χάνοντας έτσι τη δυνατότητα να υπερασπιστεί τον τίτλο του!

Μετά από ένα πολύ μεγάλο ξέσπασμα που είχε στο σημερινό του παιχνίδι στο διπλό, ο Alexander Zverev αποβλήθηκε από το Abierto Mexicano κι έτσι δεν θα έχει τη δυνατότητα να υπερασπιστεί τον τίτλο του στο Ακαπούλκο τις επόμενες ημέρες!

Ο 24χρονος Γερμανός και ο συμπαίκτης του, Marcelo Melo, ηττήθηκαν σήμερα από τους Lloyd Glasspool και Harri Heliovaara με 6-2, 4-6, 10-6, για τον 1ο γύρο του διπλού του Abierto Mexicano.

Η ένταση κλιμακώθηκε από το 8-6 του tie-break, όταν η επιστροφή του Heliovaara βρήκε τη γραμμή σύμφωνα με τον διαιτητή και έγινε το 9-6. Οι Melo και Zverev διαμαρτυρήθηκαν και υποστήριξαν πως ο επόπτης φώναξε "άουτ", ενώ "άουτ" φώναζε και το κοινό, ωστόσο ο διαιτητής δεν άλλαξε την απόφασή του λέγοντας πως η μπάλα ήταν μέσα.

Στον επόμενο πόντο οι Glasspool και Heliovaara τελείωσαν το ματς και σε ένα πολύ έντονο και αδικαιολόγητο ξέσπασμα, ο Zverev, που νωρίτερα είχε αποκαλέσει "ηλίθιο" τον διαιτητή, χτύπησε πολλές φορές τη ρακέτα του στην καρέκλα του και του φώναξε: "κατέστρεψες όλο το γαμ**** ματς!"

Οι διοργανωτές ανάλεβαν δράση και λίγες ώρες μετά ανακοίνωσαν την αποβολή του Zverev: "Εξαιτίας αντιαθλητικής συμπεριφοράς στον αγώνα του στο διπλό το βράδυ της Τρίτης, ο Alexander Zverev αποβάλλεται από το τουρνουά του Ακαπούλκο."

Αυτό σημαίνει πως ο Zverev δεν θα παίξει αύριο απέναντι στον Peter Gojowczyk και ο Γερμανός lucky loser θα προκριθεί με walkover στα προημιτελικά. Να σημειωθεί πως ο Zverev ήταν πιθανός αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στα ημιτελικά του Abierto Mexicano. 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots