ATP
Η συγγνώμη και το δώρο του Κύργιου στο ball boy

 
Νικ Κύργιος
Νικ Κύργιος © BNP Paribas Open
tn team Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2022 - 14:48

O Νικ Κύργιος βρήκε το ball boy που παραλίγο να χτυπήσει όταν πέταξε τη ρακέτα του μετά το τέλος της αναμέτρησής του με τον Rafael Nadal, ζητώντας του συγγνώμη και δωρίζοντάς του μια καινούργια ρακέτα.

Σε μια στιγμή που έχασε την ψυχραιμία του, αφού ολοκληρώθηκε ο αγώνας και έδωσε το χέρι του σε Nadal και διαιτητή, ο Κύργιος πέταξε μακριά τη ρακέτα του. Εκείνη πήρε μια επικίνδυνη τροχιά και παραλίγο να χτυπήσει ένα ball boy που στεκόταν στο πίσω μέρος του γηπέδου, το οποίο τρόμαξε και έσκυψε για να την αποφύγει.

Ο Κύργιος ήταν αναστατωμένος με αυτό το περιστατικό και επιτέθηκε στον δημοσιογράφο που το ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου. Αργότερα κατάφερε να εντοπίσει το άτυχο παιδί και αντάλλαξε μηνύματα μαζί του.

"Έκανα έναν νέο φίλο σ' αυτό. Ατυχήματα συμβαίνουν, όμως μπορείς να τα ξεπεράσεις και να κάνεις τα πράγματα καλύτερα μετά απ' αυτά", έγραψε ο Κύργιος στη δημοσίευσή του, ανεβάζοντας τα screenshots της συνομιλίας του με το ball boy.

Ο Κύργιος απολογήθηκε στο παιδί και του χάρισε μια ρακέτα, με το ball boy να αποδέχεται τη συγγνώμη του, να του λέει πως είναι καλά και πως θα ήθελε πολύ αυτό το δώρο. Ο 26χρονος θα πάει μάλιστα την επόμενη μέρα στα γήπεδα του Indian Wells να βρει το παιδί και να του δώσει ο ίδιος τη ρακέτα.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots