ATP
Ήττα για τον Περβολαράκη στο Challenger του Saint-Brieuc - πρόκριση στα διπλά

 
Ήττα για τον Περβολαράκη στο Challenger του Saint-Brieuc - πρόκριση στα διπλά
tn team Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2022 - 23:03

Στο δυνατό Challenger του Saint-Brieuc στη Γαλλία αγωνίζεται ο Μιχάλης Περβολαράκης, ο οποίος ηττήθηκε στον 1ο γύρο του κυρίως ταμπλό από τον Βέλγο Zizou Bergs, No.186 στην παγκόσμια κατάταξη, ενώ έκλεισε τη μέρα του με πρόκριση στο διπλό.

Ο Bergs κέρδισε τον Περβολαράκη μετά από 70 λεπτά παιχνιδιού με 6-3, 6-1, στον 1ο γύρο του Open Harmonie Mutuelle στο Saint-Brieuc της Γαλλίας.

Ο 25χρονος Έλληνας τενίστας, Νο.406 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, ξεκίνησε την προσπάθειά του από τα προκριματικά της hardcourt διοργάνωσης, όπου κέρδισε τον Γάλλο Arthur Reymond με 4-6, 6-4, 6-3.

Στον 2ο και τελευταίο γύρο των προκριματικών, ο Μιχάλης γνώρισε την ήττα από τον Γερμανό Marvin Moeller, Νο.6 στο ταμπλό και Νο.374 στον κόσμο, με 3-6, 6-3, 6-0.

Παρόλα αυτά μπήκε στο κυρίως ταμπλό ως lucky loser, όπου ηττήθηκε σήμερα από τον Bergs, που επίσης ξεκίνησε από τα προκριματικά.

Ο 22χρονος Βέλγος μάλιστα πήρε αργότερα και το πρώτο εισιτήριο για τα προημιτελικά, καθώς ξεπέρασε με walkover το εμπόδιο του Ρώσου Roman Safiullin, Νο.4 στο ταμπλό και Νο.143 στον κόσμο, που απέσυρε τη συμμετοχή του από το τουρνουά.

Ο Περβολαράκης θα αφοσιωθεί τώρα στο διπλό, όπου συμμετέχει μαζί με τον Τσέχο Marek Gengel. Βρίσκεται μάλιστα στο Νο.3 του ταμπλό και στον πρώτο του αγώνα σήμερα κέρδισε τους Mats Hermans και Mikael Torpegaard με 6-2, 6-4.

Στα προημιτελικά του δυνατού Challenger, Περβολαράκης και Gengel θα αντιμετωπίσουν τους Βρετανούς Alastair Gray και Ryan Peniston.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots