ATP
Τσιτσιπάς: "Είμαι συγκεντρωμένος στο Τορίνο"

 
Τσιτσιπάς: "Είμαι συγκεντρωμένος στο Τορίνο"
tn team Παρασκευή, 15 Απριλίου 2022 - 13:55

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είπε πως κοιτάζει το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και απολαμβάνει το τένις του στο Monte-Carlo, χωρίς να σκέφτεται την υπεράσπιση του τίτλου του.

Μετά την πρόκρισή του στα προημιτελικά του Monte-Carlo Masters, o Στέφανος έκανε ένα βήμα ακόμα προς την υπεράσπιση του τίτλου του. Όπως είπε, αυτό δεν είναι κάτι που σκέφτεται, αλλά σκέφτεται το Τορίνο και το στόχο της πρόκρισης στο ATP Finals.

"Προσπαθώ να απολαύσω το τένις μου όσο περισσότερο μπορώ. Είναι μια μεγάλη χρονιά και είμαι συγκεντρωμένος στο Τορίνο (ATP Finals). Προσπαθώ να μη σκέφτομαι τόσο την υπεράσπιση του τίτλου, συγκεντρώνομαι περισσότερο στο μακροπρόθεσμο στόχο. Παίζω καλό τένις, απολαμβάνω το τουρνουά με τους φίλους και την οικογένειά μου και προσπαθώ να δείξω το καλύτερό μου επίπεδο κάθε μέρα."

Ο Τσιτσιπάς επιβλήθηκε χθες του Laslo Djere με 2-0 σετ και έκανε το 2 στα 2 γι' αυτή την εβδομάδα. Στον 1ο γύρο είχε κερδίσει ακόμα έναν πολύ καλό παίκτη στο χώμα, τον Fabio Fognini.

"Ήξερα πως θα είχα έναν δύσκολο αντίπαλο. Μέχρι τώρα είχα δυο δύσκολους αντιπάλους, με πολύ καλά αποτελέσματα στο χώμα. Ήξερα πως θα ήταν μεγάλη πρόκληση και πως έπρεπε να βγάλω τον καλύτερό μου εαυτό. Ο Laslo έχει ένα πολύ καλό ρεκόρ στο χώμα, όπως και ο Fabio. Μέχρι τώρα, ο στόχος είναι η κορυφή."

Τέλος, ο Στέφανος έκανε ένα σχόλιο για την ενέργεια που παίρνει από τον κόσμο στις κερκίδες: "Μου αρέσει να παίζω με τον κόσμο στις κερκίδες, μου δίνει ενέργεια. Είναι ένα καταπληκτικό τουρνουά, με πλούσια ιστορία. Μου έχει προσφέρει πολλά πράγματα μέχρι τώρα το Μονακό και απολαμβάνω την κάθε στιγμή μου εδώ."

Σήμερα, στις 18:00 περίπου, ο Στέφανος θα αντιμετωπίσει για τα προημιτελικά της διοργάνωσης τον Diego Schwartzman.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots