ATP
Zverev: "O Στέφανος ήταν 10 φορές καλύτερος από μένα"

 
Alexander Zverev
Alexander Zverev © Rolex Monte-Carlo Masters
tn team Σάββατο, 16 Απριλίου 2022 - 22:33

Ο Alexander Zverev είπε πως ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν πολύ καλύτερος από εκείνον και άξιζε τη νίκη, λέγοντας πως ο ίδιος ήταν περιορισμένος εξαιτίας του τραυματισμού του στο πόδι.

Ο Zverev στάθηκε στον τραυματισμό που υπέστη στη χθεσινή του αναμέτρηση με τον Jannik Sinner, αλλά και στη μεγάλη ποσότητα ενέργειας που δαπάνησε σ' αυτόν τον αγώνα, με αποτέλεσμα να νιώθει πολύ περιορισμένος στον σημερινό ημιτελικό με τον Τσιτσιπά.

"Ήμουν πολύ περιορισμένος σήμερα. Στο σερβίς υπέφερα γιατί με πονούσε το πόδι μου. Ο χθεσινός αγώνας μου πήρε πολλή ενέργεια και το πρόβλημα με το πόδι μου δεν με βοήθησε επίσης", είπε ο Zverev, ο οποίος πάντως δεν παρέλειψε να μιλήσει για την πολύ καλή απόδοση του Τσιτσιπά στο παιχνίδι.

"Ο Στέφανος έπαιξε 10 φορές καλύτερα από μένα, του άξιζε η νίκη. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο, του εύχομαι καλή τύχη στον τελικό."

Μετά την εμφατική νίκη του επί του Zverev, o Στέφανος προκρίθηκε στον τελικό του Monte-Carlo Masters και θα αντιμετωπίσει αύριο τον Alejandro Davidovich Fokina.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots