ATP
Djokovic: "Το καλύτερο παιχνίδι μου φέτος - Συγχαρητήρια στον Carlos"

 
Djokovic: "Το καλύτερο παιχνίδι μου φέτος - Συγχαρητήρια στον Carlos"
© Corinne Dubreuil/ATP Tour
tn team Κυριακή, 08 Μαϊος 2022 - 10:45

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Carlos Alcaraz o Novak Djokovic, ο οποίος παρά την ήττα του από τον Ισπανό, έκανε λόγο για το καλύτερο παιχνίδι του στη σεζόν.

"Του δίνω συγχαρητήρια. Τα πήγε πολύ καλά πνευματικά. Για κάποιον στην ηλικία του, είναι εντυπωσιακό να παίζει τόσο ώριμα και τόσο θαρραλέα. Του άξιζε αυτή η νίκη", είπε ο Djokovic, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μετά την ήττα του από τον Alcaraz με 6-7 (5), 7-5, 7-6 (5).

"Η μπάλα του έπαιρνε πολύ ύψος και ήταν δύσκολο να την αντιμετωπίσω και δεν ένιωθα καλά την επιστροφή μου από εκείνη την πλευρά. Έκανε πολλά kick σερβίς και έβαζε έτσι τον εαυτό του σε καλή θέση", πρόσθεσε ο 35χρονος Σέρβος, ο οποίος θα παραμείνει στο Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης για 369η εβδομάδα στην καριέρα του.

Μετά από τον τελικό του Βελιγραδίου, ήρθε ένας ημιτελικός σε Masters τουρνουά για τον Djokovic, που σίγουρα φαίνεται να βρίσκει σιγά-σιγά τον εαυτό του.

"Σίγουρα έπαιξα πολύ καλά, έπαιξα το καλύτερο τένις που έχω παίξει φέτος. Όταν περάσει η απογοήτευση που έχω τώρα από αυτόν τον αγώνα, θα έχω πολλά θετικά που θα κρατήσω από αυτή την εβδομάδα."

O Djokovic θα εστιάσει την προσοχή του στο Masters της Ρώμης, το οποίο ξεκινάει τη Δευτέρα. Ο Σέρβος θα προκριθεί με bye στον 2ο γύρο, όπου θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Lloyd Harris και Aslan Karatsev.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots