ATP
Και ο Djokovic στο τουρνουά επίδειξης που θα παίξει ο Nadal

 
Novak Djokovic
Novak Djokovic © AELTC/David Gray
tn team Σάββατο, 18 Ιουνίου 2022 - 9:15

Μαζί με τον Rafael Nadal, στο τουρνουά επίδειξης του Hurlingham την ερχόμενη εβδομάδα θα αγωνιστεί και ο Novak Djokovic, όπως και οι Carlos Alcaraz, Casper Ruud και Felix Auger-Aliassime.

Για 1η φορά στην καριέρα του θα αγωνιστεί στο Hurlingham Club του Λονδίνου ο Novak Djokovic, ο οποίος πήρε την απόφαση να μην παίξει σε κάποιο τουρνουά προετοιμασίας πριν από το Wimbledon, επομένως θα δώσει εκεί τα πρώτα του παιχνίδια για φέτος στο γρασίδι.

Ο Djokovic, ο οποίος θα διεκδικήσει τις επόμενες εβδομάδες τον 4ο συνεχόμενο τίτλο του στο Wimbledon και 7ο συνολικά, ανακοινώθηκε από το τουρνουά επίδειξης Giorgio Armani Tennis Classic, λίγο μετά την ανακοίνωση του Rafael Nadal, που επίσης θα δώσει 2 αγώνες στο Hurlingham.

Θυμίζουμε πως ο Ισπανός παραχώρησε χθες συνέντευξη Τύπου στη Μαγιόρκα, λέγοντας πως το πόδι του τα πηγαίνει καλύτερα και θα προπονηθεί την επόμενη εβδομάδα στο Λονδίνο, όπου και θα πάρει την τελική του απόφαση για το Wimbledon, σκοπεύοντας προφανώς να αγωνιστεί στο SW19.

Στο τουρνουά του Hurlingham θα παίξει και ο Carlos Alcaraz, που επίσης θα δώσει εκεί τα πρώτα του παιχνίδια στο γρασίδι, καθώς και οι Felix Auger-Aliassime και Casper Ruud. Υπάρχει επίσης η ακόμα ανεπίσημη φήμη πως θα λάβει μέρος και ο Andy Murray. Θα αγωνιστούν και αρκετοί "παλαίμαχοι" παίκτες, μεταξύ των οποίων και οι Μάρκος Παγδατής και Lleyton Hewitt.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots