ATP
Παραλίγο να έρθουν στα χέρια Fognini και Bedene, τους χώρισε η διαιτητής (vid)

 
Παραλίγο να έρθουν στα χέρια Fognini και Bedene, τους χώρισε η διαιτητής (vid)
tn team Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2022 - 12:33

O Fabio Fognini και o Aljaz Bedene είχαν μια έντονη διαφωνία μετά το τέλος της αναμέτρησής τους στο Αμβούργο και κόντεψαν να έρθουν και στα χέρια, με την chair umpire να κατεβαίνει από την καρέκλα της προσπαθώντας να ηρεμήσει τα πράγματα.

Αρκετή ένταση είχε η τυπική χειραψία που μετά την αναμέτρηση του Fognini με τον Bedene, για τον 1ο γύρο του Hamburg European Open στο Αμβούργο.

Ο Bedene δεν ήταν ευχαριστημένος με τον Fognini και του είπε μεταξύ άλλων: "Κάθε φορά που παίζουμε κάνεις κάτι σαν κι αυτό."

Οι δυο τους φιλονίκησαν λόγω μιας απόφασης και ήρθαν και σε επαφή, με την chair umpire, Aurelie Tourte, να κατεβαίνει από την καρέκλα της και να μπαίνει ανάμεσά τους, προσπαθώντας να ηρεμήσει τα πνεύματα. 

Ο Fognini πάντως δεν έκανε πίσω και προσπάθησε να δώσει στον Bedene την δική του οπτική γωνία για την απόφαση, η διαφωνία ωστόσο μεταξύ τους παρέμεινε. Μετά από περίπου 2 λεπτά έντονης συζήτησης, ο Bedene πήρε τελικά τα πράγματά του στους ώμους του και αποχώρησε από το γήπεδο.

Για την ιστορία, το tie-break που έβγαλε το νικητή ήταν πολύ αμφίρροπο και τη νίκη πήρε ο Fognini, που επικράτησε του Bedene με 6-3, 3-6, 7-6 (5). Αυτή ήταν η 400ή νίκη καριέρας για τον Ιταλό, που θα παίξει στον 2ο γύρο του Αμβούργου με τον Karen Khachanov.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots