ATP
Εκτός από το τουρνουά του Los Cabos ο Περβολαράκης

 
Εκτός από το τουρνουά του Los Cabos ο Περβολαράκης
tn team Κυριακή, 31 Ιουλίου 2022 - 13:33

Ο Μιχάλης Περβολαράκης αγωνίστηκε το πρωί της Κυριακής στα προκριματικά της ΑΤΡ διοργάνωσης του Los Cabos στο Μεξικό, έμεινε όμως εκτός, γνωρίζοντας την ήττα από τον Nicolas Barrientos.

Στο 250άρι του Los Cabos στο Μεξικό έπαιξε αυτή την εβδομάδα ο Μιχάλης Περβολαράκης, που δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση για το κυρίως ταμπλό της ΑΤΡ διοργάνωσης, καθώς γνώρισε την ήττα από τον Nicolas Barrientos με 6-3, 6-4 στον 1ο γύρο των προκριματικών.

Ο 26χρονος Έλληνας τενίστας, Νο.378 στην παγκόσμια κατάταξη, άνοιξε τον αγώνα με ένα break και προηγήθηκε με 2-0, όμως ο πολύ έμπειρος Κολομβιανός, στα 35 του χρόνια πια, ισοφάρισε σε 2-2 και έσβησε τριπλό break point στο 5ο game (2-2, 0-40), για να περάσει και μπροστά με 3-2.

Στο 7ο game o Barrientos, που βρίσκεται στο Νο.350 του κόσμου και έχει φτάσει μέχρι το Νο.237, έσβησε 2 ακόμα break points και από το 3-3, 15-40 κράτησε το σερβίς του και πέρασε μπροστά με 4-3. Ο Περβολαράκης πλήρωσε τις πολλές χαμένες ευκαιρίες του και στο επόμενο game υπέστη ένα ακόμα break, για να μείνει πίσω με 5-3 και τελικά να χάσει το 1ο σετ.

Και στο 2ο σετ ο Barrientos ήταν εκείνος που κέρδισε τους πιο κρίσιμους πόντους, αποκτώντας αρχικά ένα προβάδισμα με διπλό break για το 4-0, παρότι στο ένα service game του έσβησε ξανά break point, ενώ στο ένα break του έσβησε 2 game points του Περβολαράκη.

Παρά την απογοητευτική εξέλιξη των πραγμάτων, ο Περβολαράκης δεν το έβαλε κατω και κατάφερε να κάνει μια ηρωική επιστροφή για το 4-4, όμως έχασε ένα ακόμα πολύ κρίσιμο game και έμεινε ξανά πίσω με break στο 4-5. Συγκεκριμένα ήταν ένα game στο οποίο ο Έλληνας παίκτης επέστρεψε από το 15-40 και έσβησε συνολικά 4 break points, όμως τελικά δεν απέφυγε το break.

Ο Barrientos πέρασε μπροστά σε κομβικό σημείο με 5-4 και σέρβιρε με επιτυχία για το 6-4 και τη νίκη, έπειτα από 92 λεπτά αγώνα.

Στον 2ο και τελευταίο γύρο των προκριματικών, ο 35χρονος Κολομβιανός, Νο.7 στο ταμπλό, θα παίξει με το Νο.1 του ταμπλό, τον Ιάπωνα Kaichi Uchida, που πήρε τη νίκη με 6-2, 6-2 επί του Matthew Ebden.

Στο 250άρι του Los Cabos, που θα ξεκινήσει κι επίσημα τη Δευτέρα με τους πρώτους αγώνες για το κυρίως ταμπλό, θα παίξουν μεταξύ άλλων οι Daniil Medvedev, Felix Auger-Aliassime, Cameron Norrie, Miomir Kecmanovic, Fabio Fognini, Brandon Nakashima και Θανάσης Κοκκινάκης.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots