ATP
Πρόκριση για Κοκκινάκη στο Σινσινάτι

 
Πρόκριση για Κοκκινάκη στο Σινσινάτι
© Peter Staples/ATP Tour
tn team Σάββατο, 13 Αυγούστου 2022 - 21:51

O Θανάσης Κοκκινάκης ξεπέρασε το εμπόδιο του Benoit Paire στο Σινσινάτι και έκανε το πρώτο βήμα για την είσοδό του στο κυρίως ταμπλό του αμερικανικού Masters.

Ο Κοκκινάκης βρισκόταν σε πολύ καλή θέση, καθώς ήταν μπροστά με 7-6 (2), 3-1, όταν ο Paire εγκατέλειψε την αναμέτρηση λόγω ενός προβλήματος και έδωσε το χέρι του στον αντίπαλό του.

Ο 26χρονος Ελληνοαυστραλός κατάφερε να κερδίσει το κλειστό 1ο σετ επιστρέφοντας από το 3-5, χάρη σε ένα break που έκανε στο 10ο game. Το έστειλε στο tie-break και εκεί ήταν πολύ καλύτερος, για να επιβληθεί με 7-2.

Στο 2ο σετ ο Paire κατάφερε να σβήσει 3 break points και να κρατήσει το σερβίς του μετά από 8 ισοπαλίες στο 1ο game, στο 3ο game όμως έκανε τρία διπλά λάθη μέσα σε 36 δευτερόλεπτα και υπέστη το break για το 1-2. Ο Κοκκινάκης κράτησε το σερβίς του για το 3-1 και κάπου εκεί ο Γάλλος σήκωσε λευκή πετσέτα, δείχνοντας ανήμπορος να συνεχίσει.

Ο Κοκκινάκης θα περιμένει την αναμέτρηση του Jack Sock με τον Ilya Ivashka, για να μάθει απέναντι σε ποιον θα διεκδικήσει αύριο το εισιτήριο για το κυρίως ταμπλό του Cincinnati Masters.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots