ATP
Laver Cup: Διπλό Federer με Nadal και Τσιτσιπάς την 1η μέρα των αγώνων

 
Laver Cup: Διπλό Federer με Nadal και Τσιτσιπάς την 1η μέρα των αγώνων
© REUTERS/David W Cerny
tn team Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2022 - 14:22

Τον τελευταίο αγώνα της καριέρας του θα δώσει ο Roger Federer το βράδυ της Παρασκευής, παίζοντας στο διπλό πλάι στον Rafael Nadal! Στα μονά θα αγωνιστεί μεταξύ άλλων ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα και που θα δείτε τους αγώνες του Laver Cup.

Ξεκινάει αύριο το μεγαλύτερο τουρνουά επίδειξης τένις στον κόσμο, με μια μέρα γεμάτη με σπουδαίους αγώνες, για ποικίλους λόγους.

Η δράση θα ξεκινήσει στις 15:00 το μεσημέρι ώρα Ελλάδας, με την αναμέτρηση του Casper Ruud με τον Jack Sock. Θα ακολουθήσει ο αγώνας του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Diego Schwartzman, που θα αρχίσει γύρω στις 17:00 το απόγευμα.

Το βράδυ θα γίνουν οι δυο άλλοι αγώνες της ημέρας. Ο Andy Murray θα αντιμετωπίσει τον Alex De Minaur στις 21:00 ώρα Ελλάδας, ενώ το μεγάλο ματς της ημέρας θα είναι αναμφίβολα το διπλό, αφού ο Roger Federer θα παίξει για τελευταία φορά σε επίσημο αγώνα τένις, μαζί με τον Rafael Nadal, αντιμετωπίζοντας τους Jack Sock και Frances Tiafoe.

Όλοι οι αγώνες του Laver Cup θα μεταδοθούν από το Eurosport μέσω Nova στην Ελλάδα, καθώς και από το Eurosport Player διαδικτυακά.

Το πρόγραμμα της Δευτέρας (23/09):

O2 Arena:
15:00 Casper Ruud v. Jack Sock
17:00 Stefanos Tsitsipas v. Diego Schwartzman
21:00 Andy Murray v. Alex De Minaur
23:00 Federer/Nadal v. Sock/Tiafoe

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots