ATP
Η αψυχολόγητη ενέργεια του Bublik και οι αποδοκιμασίες (vid)

 
Η αψυχολόγητη ενέργεια του Bublik και οι αποδοκιμασίες (vid)
tn team Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2022 - 22:45

Την ώρα που ήταν πίσω με break point σε έναν τελικό, ο Alexander Bublik επέλεξε να μην χτυπήσει κανονικά την μπάλα σε έναν πόντο που έδειχνε να είναι δικός του, αλλά να τη χτυπήσει με τη λαβή της ρακέτας του, γνωρίζοντας τις αποδοκιμασίες από το κοινό.

Ο Bublik ανήκει στη σχολή των παικτών που πολλές φορές βάζουν τη διασκέδαση του κοινού πιο πάνω από το αποτέλεσμα, ωστόσο κάποιες φορές το παρακάνει.

Μια τέτοια περίπτωση ήταν σίγουρα η αψυχολόγητη ενέργειά του στον σημερινό τελικό του Moselle Open στη Μετς, όπου αντί να εκμεταλλευτεί το καλό του σερβίς για να τελειώσει τον πόντο με ένα smash, επέλεξε να χτυπήσει την μπάλα με τη λαβή της ρακέτας του, αφήνοντας πολλά περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλό του, Lorenzo Sonego, κάτι που εκμεταλλεύτηκε.

Και μπορεί να έχανε ήδη με σετ και με break o Bublik, όμως αν μείωνε σε 3-2 σίγουρα θα είχαμε ένα διαφορετικό παιχνίδι, απ' ότι έγινε με το προβάδισμα με double break στο 4-1 που απέκτησε χάρη σ' αυτόν τον πόντο ο Sonego.

To κοινό πάντως δεν ήταν και τόσο ευχαριστημένο με την ασοβαρότητα με την οποία αντιμετώπισε αυτόν τον κρίσιμο πόντο ο Bublik, αποδοκιμάζοντάς τον έντονα, με τον Καζάκο τενίστα να αντιδράει με γέλια.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots