ATP
Έκλεισε ο μεγάλος ημιτελικός Nole-Medvedev (vids)

 
Daniil Medvedev
Daniil Medvedev © Astana Open
tn team Παρασκευή, 07 Οκτωβρίου 2022 - 18:51

O Daniil Medvedev κέρδισε άνετα τον Roberto Bautista Agut στον τελευταίο προημιτελικό του Astana Open και έκλεισε το μεγάλο ματς με τον Novak Djokovic στα ημιτελικά της Αστάνα.

Μόλις 64 λεπτά χρειάστηκε ο Daniil Medvedev για να ξεπεράσει το εμπόδιο του Roberto Bautista Agut, τον οποίο συνέτριψε με 6-1, 6-1.

Ο 26χρονος Ρώσος, πρώην Νο.1 στον κόσμο και νυν Νο.4, πέτυχε 6 άσους και κέρδισε τους 23 από τους 26 πόντους στα πρώτα του σερβίς. Δεν ήταν αψεγάδιαστος από τη γραμμή του σερβίς, καθώς υπέστη ένα break μέσα στον αγώνα, σε ένα σημείο όμως που είχε "καθαρίσει" ήδη την υπόθεση πρόκριση και ήταν μπροστά με 6-1, 4-0.

Στο μεταξύ, ο Medvedev "έσπασε" 6 φορές το σερβίς του Bautista Agut, από 3 σε κάθε σετ, με τον Ισπανό να καταφέρνει να κρατήσει το σερβίς του μόλις μια φορά σε ολόκληρο το παιχνίδι!

Ο Medvedev θα παίξει αύριο, στις 15:00 το μεσημέρι ώρα Ελλάδας, απέναντι στον Novak Djokovic, για την ημιτελική φάση του Astana Open.

Θα είναι η 11η συνάντηση των δυο παικτών, με τον Σέρβο να προηγείται με 6-4 στις νίκες. Για πρώτη φορά θα αναμετρηθούν φέτος, αφού η τελευταία τους αναμέτρηση ήταν στον περσινό τελικό του Paris Masters, έναν χρόνο πριν, όπου ο Nole είχε επικρατήσει με 4-6, 6-3, 6-3.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots