ATP
Έπαιξε πόντο με ένα παπούτσι! (vid)

 
Έπαιξε πόντο με ένα παπούτσι! (vid)
tn team Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2022 - 15:10

O Stefan Kozlov έχασε το παπούτσι του στο ξεκίνημα του πόντου και παρόλα αυτά έπαιξε ένα μεγάλο ράλι με τον Enzo Couacaud χωρίς αυτό, το οποίο μάλιστα έμεινε στη μέση του court. Ο διαιτητής δεν σταμάτησε τον πόντο, τον οποίο τελικά πήρε ο Γάλλος. Δείτε το στιγμιότυπο.

Κάτι που δεν βλέπουμε και τόσο συχνά συνέβη στο Challenger του Knoxville στις Ηνωμένες Πολιτείες, με τον Stefan Kozlov να "χάνει" το παπούτσι του στα μέσα του πόντου με τον Enzo Couacaud.

Οι δυο παίκτες συνέχισαν χωρίς να τους αποσπάσει την προσοχή αυτό το περιστατικό, ενώ ούτε ο διαιτητής παρενέβη. Σε αντίστοιχες περιπτώσεις, ακόμα και σε πολύ πιο μικρά πράγματα όπως το να πέσει μια κορδέλα ή ένα καπέλο από έναν παίκτη, έχουμε δει διαιτητές να καταλογίσουν τον πόντο στον αντίπαλο παίκτη, ή να δίνουν επανάληψη, αν ο πόντος δεν έχει ξεκάθαρη κατάληξη (όπως και ο συγκεκριμένος) και φυσικά αν κριθεί ότι ο παίκτης από τον οποίο πέφτει το αντικείμενο δεν μπορούσε να κάνει τίποτα για να το αποφύγει. Ομοίως, αν ένα αντικείμενο από εξωτερικό παράγοντα βρισκόταν ξαφνικά στο γήπεδο, ο πόντος θα διακοπτόταν και θα γινόταν η επανάληψή του.

Σ' αυτή την περίπτωση δεν έγινε τίποτα, ο Kozlov παραλίγο να κερδίσει μάλιστα τον πόντο παίζοντας επιθετικά με ένα παπούτσι και ο Couacaud τελικά τον "έκλεψε" με μια πολύ καλή λόμπα.

Ο αγώνας αυτός έγινε για τα προημιτελικά του Knoxville Challenger και ο Γάλλος πήρε τη νίκη με 6-3, 7-5. Στα ημιτελικά ο Couacaud θα αντιμετωπίσει έναν ακόμα Αμερικανό, τον φορμαρισμένο και ταλαντούχο Ben Shelton, που κέρδισε τον Aleksandar Kovacevic με 7-5, 6-4.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots