ATP
Djokovic: "Ελπίζω να έχω μια αξιοπρεπή υποδοχή στην Αυστραλία"

 
Djokovic: "Ελπίζω να έχω μια αξιοπρεπή υποδοχή στην Αυστραλία"
© Corinne Dubreuil/ATP Tour
tn team Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2022 - 10:53

Ο Novak Djokovic, όπως έχει πει και στο παρελθόν, δεν κρατάει κακία στην Αυστραλία και ανυπομονεί να επιστρέψει στο Grand Slam όπου είχε την περισσότερη επιτυχία στην καριέρα του, ωστόσο θέλει να έχει και την κατάλληλη υποδοχή, αφού δεν έχουν πάψει να τον κυνηγούν τα φαντάσματα του παρελθόντος.

"Πάντα απαιτώ από τον εαυτό μου το καλύτερο, θα δούμε τι θα γίνει. Όλα αυτά τα χρόνια είχα την τύχη να έχω πολύ δυνατά ξεκινήματα από την Αυστραλία και μου αρέσει πολύ να αγωνίζομαι εκεί. Προφανώς μετά απ' όσα συνέβησαν πέρσι, ελπίζω πως θα έχω μια αξιοπρεπή υποδοχή εκεί και αυτό μπορεί να με βοηθήσει να παίξω καλό τένις", είπε ο Djokovic στις δηλώσεις που έκανε την τελευταία μέρα του World Tennis League στο Ντουμπάι.

Όσο για το τέλος της επαγγελματικής του καριέρας, ο Σέρβος είπε: "Πιθανότατα θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για όσο μπορώ να το κάνω. Δεν έχω κανέναν αριθμό (ηλικία) στο μυαλό μου. Μέχρι στιγμής όλα πηγαίνουν καλά για μένα, δεν έχω παράπονο. Όσο μπορώ να διατηρώ αυτό το επίπεδο και όσο έχω όρεξη να παίζω, θα συνεχίζω να το κάνω."

Τέλος, ο Nole μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το τουρνουά επίδειξης του Ντουμπάι, όπου αγωνίστηκε αυτή την εβδομάδα: "Ήταν από τις πιο διασκεδαστικές στιγμές όλης της χρονιάς, αυτές οι 3-4 μέρες. Έζησα πολλά στην καριέρα μου, αλλά αυτό το τουρνουά ήταν από τα καλύτερα πράγματα που μου συνέβησαν. Έπαιξα καλό τένις, έπαιξα με τους καλύτερους παίκτες του κόσμου και περάσαμε πολύ καλά. Ήταν πολύ διασκεδαστικό να μοιραζόμαστε τους πάγκους μας με τους καλύτερους παίκτες και τις καλύτερες παίκτριες του κόσμου."

Ο Djokovic αναμένεται να ξεκινήσει τη σεζόν του από το 250άρι της Αδελαΐδας την πρώτη εβδομάδα του 2023, ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί στη Μελβούρνη για τη μεγάλη επιστροφή του στο Australian Open, ένα χρόνο μετά την απίστευτη περιπέτεια που βίωσε στην Αυστραλία τον Ιανουάριο του 2022.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots