ATP
Κύργιος: "Προσπαθώ να βάλω το τένις στον χάρτη ξανά"

 
Κύργιος: "Προσπαθώ να βάλω το τένις στον χάρτη ξανά"
© AELTC
tn team Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2022 - 13:48

Σχόλιο με πολλαπλούς αποδέκτες άφησε ο Νικ Κύργιος στο Twitter, με αφορμή την επιλογή του για το πρώτο επεισόδιο του "Break Point" στο Netflix.

Το "Break Point", η νέα σειρά ντοκυμαντέρ που είναι αφιερωμένη αποκλειστικά σε στο τένις και έρχεται στο Netflix στις 13 Ιανουαρίου, θα έχει στο πρώτο της επεισόδιο μια ιστορία για τον Νικ Κύργιο.

Αυτό αποτέλεσε την αφορμή για ένα μήνυμα με πολλαπλούς αποδέκτες από τον 27χρονο, για όσους πιστεύουν πως κάνει κακό στο άθλημα με τη συμπεριφορά του.

"Μετά απ' όλα αυτά που γράφουν τα media, τα όσα λένε οι δημοσιογράφοι ότι είμαι κακός για το άθλημα, την ασέβεια προς το παιχνίδι και το ότι είμαι κακός, θα είμαι το πρώτο επεισόδιο στο Netflix... για να αναπτύξουμε το κοινό μας, βασικά προσπαθώ να βάλω το τένις στον χάρτη ξανά", έγραψε ο Κύργιος, υπονοώντας μάλιστα πως το τένις αντιμετωπίζει πρόβλημα στο να βρει φρέσκα πρόσωπα για να βασιστεί.

"Και το πιο σημαντικό, βάζω στις τσέπες όλων όσων βρίσκονται στο τένις περισσότερα χρήματα, όλοι δείχνετε πολύ γελοίοι τώρα. Η απολογία σας θα έπρεπε να ήταν τόσο μεγάλη όση είναι και η ασέβειά σας", πρόσθεσε ο 27χρονος Αυστραλός τενίστας.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots