ATP
H κλήρωση του Τσιτσιπά στη Βαρκελώνη

 
H κλήρωση του Τσιτσιπά στη Βαρκελώνη
© Barcelona Open
tn team Σάββατο, 15 Απριλίου 2023 - 13:16

Στο ίδιο μισό με τον Jannik Sinner βρίσκεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο ταμπλό της Βαρκελώνης, ενώ δεν μπορεί να συναντηθεί με τους Carlos Alcaraz και Casper Ruud πριν από τον τελικό. Δείτε αναλυτικά την κλήρωση.

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Barcelona Open ο μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να βρίσκεται στο κάτω μισό του ταμπλό αυτόματα, ως Νο.2 στο ταμπλό.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας όλων των εποχών, ο οποίος θα έχει την ευκαιρία να κερδίσει βαθμούς στο τουρνουά της Βαρκελώνης αφού πέρσι είχε αποκλειστεί στα προημιτελικά, θα είναι στο ίδιο μισό με τον πολύ σταθερό φέτος Jannik Sinner, τον οποίο μπορεί να συναντήσει στα ημιτελικά.

Ο Τσιτσιπάς θα έχει bye για τον 2ο γύρο, όπου θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Pedro Cachin και Gijs Brouwer. Στον 3ο γύρο διασταυρώνεται με τον Denis Shapovalov και στα προημιτελικά με τους Alex De Minaur και Grigor Dimitrov.

Στην άλλη μεριά του ταμπλό βρίσκεται ο υπερασπιστής του τίτλου, Carlos Alcaraz, ο οποίος διασταυρώνεται στα προημιτελικά με τον Frances Tiafoe, καθώς και ο Casper Ruud, που μοιράζεται το ίδιο τέταρτο με τον Karen Khachanov.

Πιθανά ζευγάρια προημιτελικών:

Αναλυτικά η κλήρωση:

Νωρίτερα σήμερα βγήκε και η κλήρωση του διπλού, όπου επίσης αγωνίζεται ο Τσιτσιπάς, με συμπαίκτη τον έμπειρο Γάλλο Nicolas Mahut. Στον 1ο γύρο οι δυο τους θα αντιμετωπίσουν τους Matwe Middelkoop και Andreas Mies, ενώ σε περίπτωση που περάσουν στα προημιτελικά, έχουν πιθανούς αντιπάλους τους κορυφαίους του ταμπλό, Wesley Koolhof και Neal Skupski.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots