ATP
Τσιτσιπάς: "Είχα γαϊδουρινή υπομονή!" (vid)

 
Τσιτσιπάς: "Είχα γαϊδουρινή υπομονή!" (vid)
tn team Παρασκευή, 21 Απριλίου 2023 - 17:36

Μια ελληνική φράση χρησιμοποίησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς για να περιγράψει το μυστικό της επιτυχίας του σήμερα με τον Alex De Minaur.


"Είχα γαϊδουρινή υπομονή", είπε χαρακτηριστικά ο Έλληνας τενίστας στην on-court συνέντευξη που παραχώρησε στα αγγλικά, μεταφράζοντας τη γνωστή ελληνική ρήση, που φαίνεται να λάτρεψαν και οι ξένοι.

"Τα χτυπήματά μου ήταν βαριά, μπόρεσα να ελέγξω τα περισσότερα και να τον οδηγήσω και στις δυο πλευρές, σε forehand και backhand. Είχα γαϊδουρινή υπομονή και ήξερα ότι αυτό θα ήταν η βάση του σημερινού αγώνα. Βρέθηκα σε πολύ καλή θέση για να πιέσω από νωρίς, ψάχνοντας το forehand μου και χρησιμοποιώντας το backhand όποτε ήταν απαραίτητο", είπε πιο αναλυτικά ο Τσιτσιπάς.

Ακόμα, ρωτήθηκε, για το αν είναι πλεονέκτημα ή μειονέκτημα ότι ο επόμενος αντίπαλός του, Lorenzo Musetti, είχε ρεπό σήμερα: "Κάθε ματς μου δίνει ρυθμό, έτσι το βλέπω. Όσο περισσότερο παίζω τόσο ανακαλύπτω τον εαυτό μου. Οπότε προτιμώ να έχω περισσότερα παιχνίδια και το πιο σημαντικό είναι να το απολαμβάνω. Θα αρχίσω να προετοιμάζομαι ψυχολογικά για το αυριανό ματς, έχω το διπλό μετά και ελπίζω αυτό να με βοηθήσει να χτίσω το momentum."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots