ATP
Τσιτσιπάς για Badosa: "Μου λείπει και της το λέω κάθε μέρα, έχει φέρει φως στη ζωή μου"

 
Τσιτσιπάς για Badosa: "Μου λείπει και της το λέω κάθε μέρα, έχει φέρει φως στη ζωή μου"
tennisnews team Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2023 - 18:16

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είπε σε νέα του συνέντευξη πως ποτέ δεν ήταν τόσο ενθουσιασμένος για το τι θα φέρει το μέλλον και αυτό οφείλεται στη σύντροφό του, Paula Badosa, με την οποία χωρίστηκε για πρώτη φορά εδώ και αρκετές εβδομάδες, εξαιτίας των αγωνιστικών του υποχρεώσεων στο Μεξικό.

"Μου λείπει πολύ και της το λέω κάθε μέρα. Έχουμε μια υπέροχη σύνδεση. Είναι η πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό που δεν είμαστε μαζί και τώρα συνειδητοποιούμε πόσο λείπουμε ο ένας στον άλλον. Αλλά αυτή θα είναι η πραγματικότητα αν συνεχίσουμε μαζί, οπότε πρέπει να το συνηθίζουμε. Θα έρθουν περισσότερες μέρες σαν κι αυτές και είμαστε πνευματικά έτοιμοι γι' αυτό", είπε ο Τσιτσιπάς στη συνέντευξή του για το "Esto".

O Στέφανος βρίσκεται στο Los Cabos από την Παρασκευή, αφού αυτή την εβδομάδα θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση και θα συμμετέχει στο 250άρι του Μεξικού. Είναι η πρώτη φορά που δεν βρίσκεται στο ίδιο μέρος με την Ισπανίδα σύντροφό του, ουσιαστικά από τον Μάιο, όταν και ξεκίνησε η σχέση τους.

"Η Paula έχει αλλάξει τη ζωή μου, έχει φέρει φως και ελπίζω να ισχύει το ίδιο και για εκείνη. Ποτέ ξανά δεν ήμουν πιο ενθουσιασμένος για το μέλλον, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική μου ζωή. Θέλω να το αξιοποιήσω στο έπακρο. Η Paula με εμπνέυει να είμαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου, είναι απ' αυτούς τους ανθρώπους που σε καθοδηγούν", πρόσθεσε ο Έλληνας τενίστας, ο οποίος μίλησε και για τα αποτελέσματά του, που δεν ήταν τα καλύτερα στη σεζόν του γρασιδιού.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, δεν υπάρχει το μαγικό ραβδί που θα σε κάνει ξαφνικά να πετυχαίνεις μόνο νίκες, αλλά υπάρχει ο σύντροφος που θα είναι εκεί για εσένα στις νίκες και στις ήττες και που, ανεξάρτητα με το αποτέλεσμα, θα σε κάνει καλύτερο άνθρωπο.

"Δεν υπάρχει κανένας άνθρωπος που θα έρθει στη ζωή σου και ξαφνικά θα κάνεις μόνο νίκες. Δεν το πιστεύω αυτό. Υπάρχει ο κατάλληλος, ο οποίος σε ωθεί να γίνεσαι καλύτερος και να εξαντλείς τις δυνατότητές σου. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να μπορείς να βγαίνεις πιο ολοκληρωμένος και καλύτερος άνθρωπος από αυτό. Οι νίκες και οι ήττες θα είναι πάντα εκεί."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots