ATP
Αποκλείστηκε ο Rublev, σε ματς με 135 λάθη! (vid)

 
Αποκλείστηκε ο Rublev, σε ματς με 135 λάθη! (vid)
© Western & Southern Open
tn team Τετάρτη, 16 Αυγούστου 2023 - 10:02

O Andrey Rublev ηττήθηκε από τον Emil Ruusuvuori στην πρεμιέρα του στο Σινσινάτι, σε έναν αγώνα που ξεπέρασε τις 3 ώρες και που σχεδόν οι μισοί πόντοι του ήταν αβίαστα λάθη!

Οι καιρικές συνθήκες βεβαίως δεν βοήθησαν, με έντονη υγρασία και αρκετές μικρές διακοπές λόγω βροχής που χαλούσαν τον ρυθμό των δυο παικτών, αλλά με αυτά και με εκείνα οι Emil Ruusuvuori και Andrey Rublev έκαναν 135 αβίαστα λάθη μαζί, στην αναμέτρησή τους στο Σινσινάτι!

Ο Ruusuvuori πανηγύρισε μια πολύ μεγάλη νίκη επί του Rublev, κερδίζοντάς τον με 7-6 (10), 5-7, 7-6 (3), σε 3 ώρες και 16 λεπτά. Και ενώ το παιχνίδι είχε πολλές συγκινήσεις, το θέαμα δεν ήταν και το καλύτερο για τον κόσμο.

Σχεδόν οι μισοί πόντοι, οι 135 από τους 279 συγκεκριμένα, ήταν αβίαστα λάθη, με τον Φινλανδό να παίρνει τη νίκη ενώ είχε 71 λάθη και μόλις 33 winners. O Rublev από τη μεριά του είχε 28 winners και 64 λάθη, με τα λάθη γενικά να είναι υπερδιπλάσια των winners.

Ο Ruusuvuori πάντως ζευγάρωσε τις νίκες του στο τουρνουά (είχε κερδίσει και τον Corentin Moutet με 6-4, 6-2) και θα παίξει την Πέμπτη στον 3ο γύρο, ενάντια στον Nicolas Jarry. O Χιλιανός θα έπαιζε απόψε κανονικά, όμως πήρε με walkover την πρόκριση, αφού ο αντίπαλός του, Alexei Popyrin, αποσύρθηκε από το τουρνουά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots