ATP
Πεκίνο: Χωρίς Djokovic, αλλά με Alcaraz, Medvedev και Τσιτσιπά

 
Πεκίνο: Χωρίς Djokovic, αλλά με Alcaraz, Medvedev και Τσιτσιπά
© VCG/China Open
tn team Τετάρτη, 30 Αυγούστου 2023 - 12:33

Εντυπωσιακό line-up έχει το 500άρι του Πεκίνου, που θα γίνει για 1η φορά μετά από 4 χρόνια τον επόμενο μήνα στην Κίνα.

Το τένις επιστρέφει αυτό το φθινόπωρο στην Κίνα για 1η φορά μετά το ξέσπασμα της πανδημίας και τα περισσότερα μεγάλα ονόματα θα δώσουν το "παρών" στο Πεκίνο, για ένα πολύ δυνατό 500άρι, που θα λάβει χώρα από τις 25 Σεπτεμβρίου έως τη 1 Οκτωβρίου.

Μόνο ο Novak Djokovic δεν βρίσκεται στη λίστα του China Open από ολόκληρο το σημερινό Top 10, με τους Carlos Alcaraz, Daniil Medvedev, Στέφανο Τσιτσιπά, Holger Rune, Casper Ruud, Jannik Sinner και Alexander Zverev, να είναι μόνο μερικά από τα ονόματα που ξεχωρίζουν.

Το τουρνουά του Πεκίνου μπορεί να είναι 500άρι, όμως θα είναι το τουρνουά στο οποίο θα εγκλιματιστούν οι περισσότεροι ενόψει του πιο σημαντικού Masters της Σαγκάης, που επίσης επιστρέφει μετά από 4 χρόνια. Το Shanghai Masters θα είναι event δυο εβδομάδων αυτή τη χρονιά και θα γίνει από τις 4 έως τις 15 Οκτωβρίου.

Τα πρώτα τουρνουά που θα γίνουν στην Κίνα για το ATP Tour μετά από το 2019, θα γίνουν μια εβδομάδα πριν από το Πεκίνο και θα είναι τα 250άρια του Chengdu και του Zhuhai (18-24 Σεπτεμβρίου).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots