ATP
Βρίσκονται ήδη στη Μάλαγα Djokovic και Sinner (vids)

 
Βρίσκονται ήδη στη Μάλαγα Djokovic και Sinner (vids)
tn team Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2023 - 10:54

Λιγότερο από ένα 24ωρο μετά από τον τελικό του ATP Finals, Novak Djokovic και Jannik Sinner "πάτησαν" Ισπανία και βρέθηκαν στη Μάλαγα, ώστε να βοηθήσουν τις ομάδες τους στους τελικούς του Davis Cup αυτή την εβδομάδα.

Το βράδυ της Κυριακής έπαιζαν στο Pala Alpitour του Τορίνου για την κούπα στο ATP Finals, ενώ το απόγευμα της Δευτέρας βρισκόντουσαν ήδη στη Μάλαγα οι Djokovic και Sinner, που αμφότεροι θα ενισχύσουν τις εθνικές ομάδες τους αυτή την εβδομάδα στους τελικούς του Davis Cup.

Τους δυο μεγαλύτερους αστέρες που θα λάβουν μέρος στο τουρνουά και πιθανότατα και τους δυο πιο φορμαρισμένους παίκτες στον κόσμο αυτή τη στιγμή, υποδέχτηκε στο αερόδρομιο της ισπανικής πόλης ο διευθυντής του τουρνουά, Feliciano Lopez.

H Iταλία του Sinner θα παίξει στα προημιτελικά του Davis Cup με την Ολλανδία την Πέμπτη, ενώ η Σερβία, την ίδια μέρα και επίσης για τα προημιτελικά, θα αντιμετωπίσει τη Μεγάλη Βρετανία. Αξίζει να σημειωθεί πως o Andy Murray ήταν στο αρχικό πλάνο των Βρετανών, τελικά όμως αναγκάστηκε να αποσύρει τη συμμετοχή του λόγω τραυματισμού και δεν ταξίδεψε στην Ισπανία.

Αν Ιταλία και Σερβία κερδίσουν τους προημιτελικούς, τότε θα αναμετρηθούν μεταξύ τους στα ημιτελικά, επομένως είναι πολύ πιθανή μια δεύτερη μάχη μεταξύ Sinner και Djokovic μέσα σε λιγότερο από μια εβδομάδα - και 3η μέσα σε 2 εβδομάδες!

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots