ATP
Δεν θα ταξιδέψει στην Αυστραλία ο Fognini

 
Δεν θα ταξιδέψει στην Αυστραλία ο Fognini
© Corinne Dubreuil/ATP Tour
tn team Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2023 - 17:17

O Fabio Fognini θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο για να αναρρώσει από τον τραυματισμό του στην γάμπα και έτσι ανακοίνωσε πως δεν θα ταξιδέψει στην Αυστραλία, χάνοντας το πρώτο μέρος της αγωνιστικής περιόδου.

"Δυστυχώς δεν μπορούσα να δηλώσω συμμετοχή για τα προκριματικά του Australian Open. Η ανάρρωση από τον τραυματισμό μου στην γάμπα θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο και η off-season μου ξεκίνησε μόλις πριν λίγες μέρες, οπότε θα χρειαστώ κι άλλο χρόνο για να είμαι έτοιμος να αγωνιστώ", έγραψε σε ένα story που δημοσίευσε στο Instagram o 36χρονος Ιταλός.

Ο Fognini είχε τραυματιστεί στο τέλος της σεζόν, λιγότερο από ένα μήνα πριν, όταν αγωνιζόταν σε διοργανώσεις Challenger.

Ήταν μια άτυχη συγκυρία για τον Ιταλό τενίστα, που έπαιζε καλό τένις στο τέλος της σεζόν και είχε θέσει ως στόχο να επιστρέψει ξανά στα ψηλά το 2024.

Πριν τραυματιστεί στην γάμπα, είχε φτάσει μέχρι τα ημιτελικά στο 250άρι της Μετς και κατέκτησε το Challenger στη Βαλένθια. Τελικά υπέστη αυτόν τον τραυματισμό στο Maia της Πορτογαλίας, όπου αποσύρθηκε πριν από τον αγώνα του 2ου γύρου.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots