ATP
Ivanisevic: "Κάποια στιγμή θα έχανε ο Djokovic - χαίρομαι που ήταν από τον Sinner"

 
Ivanisevic: "Κάποια στιγμή θα έχανε ο Djokovic - χαίρομαι που ήταν από τον Sinner"
© Peter Staples/ATP Tour
tn team Δευτέρα, 05 Φεβρουαρίου 2024 - 19:45

O Goran Ivanisevic μίλησε για την απρόσμενα μη αποδοτική σεζόν του Novak Djokovic στην Αυστραλία φέτος, λέγοντας πως τουλάχιστον χαίρεται που ο παίκτης που σταμάτησε το σερί του ήταν ο Jannik Sinner.

"Αργά ή γρήγορα θα έχανε, όλοι το ξέραμε αυτό. Είναι κρίμα που έγινε έτσι, αλλά αν δεν είσαι στο 100% σου ενάντια στον Sinner, δεν μπορείς να ζητήσεις κάτι περισσότερο. Και ακόμα και αν είσαι στο 100% σου, πάλι μπορεί να χάσεις. Όλο το Australian Open δεν ήταν καλό για τον Novak, από την αρχή. Τώρα συνεχίζουμε, δεν έγινε και τίποτα τραγικό", είπε ο Ivanisevic σύμφωνα με το σερβικό Sport Klub.

Όσο για τη φυσική κατάσταση του Novak στην Αυστραλία, ο Κροάτης τεχνικός είπε: "Όχι, δεν είχε καμία ενόχληση, ήταν υγιής. Απλά δεν έπαιξε καλά. Μπορεί να συμβεί και σ' αυτόν, έχει σάρκα και αίμα όπως όλοι μας."

Ο Ivanisevic ήθελε να δείξει και την εκτίμησή του στον Sinner, λέγοντας πως χαίρεται που δεν ήταν άλλος στη θέση του: "Κάποια στιγμή θα έχανε και αν ήταν να χάσει από κάποιον, χαίρομαι που έγινε από τον Sinner."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots