ATP
Murray: Επέμβαση στην πλάτη και αγώνας δρόμου για το Wimbledon

 
Murray: Επέμβαση στην πλάτη και αγώνας δρόμου για το Wimbledon
© Corinne Dubreuil/ATP Tour
tn team Σάββατο, 22 Ιουνίου 2024 - 9:58

O Andy Murray αποφάσισε να κάνει μια μικρή επέμβαση στην πλάτη ώστε να ξεπεράσει τα προβλήματα που αντιμετώπισε πρόσφατα στο Queen's και στοχεύει να επανέλθει άμεσα, για να μπορέσει να παίξει στο Wimbledon - πιθανώς για τελευταία φορά.

Ο Murray ολοκλήρωσε με τραυματισμό την προσπάθειά του στο Queen's, καθώς είχε έντονες ενοχλήσεις χαμηλά στην πλάτη του και αυτό έφερε μια ανισορροπία στη δύναμη και τον συντονισμό στο σώμα του, όπως είπε μετά τον αγώνα.

Σήμερα θα κάνει μια επέμβαση όπως ανακοίνωσε και ο στόχος του είναι να παίξει στο Wimbledon και να είναι καλύτερα. Το βρετανικό Grand Slam ξεκινάει σε 9 μόλις μέρες και θα δώσει έναν δύσκολο αγώνα δρόμου για να συμμετέχει, στην πιθανότατα τελευταία του παρουσία εκεί.

"Θα κάνει μια επέμβαση στην πλάτη του αύριο και θα ξέρουμε περισσότερα μόλις ολοκληρωθεί. Θα σας ενημερώσουμε άμεσα", ανέφερε μια ανακοίνωση που βγήκε την Παρασκευή, από το επιτελείο του Murray.

Ο Murray, που έχει πει πολλές φορές ότι το τέλος της καριέρας του θα έρθει πιθανότατα μετά το τέλος του καλοκαιριού, διανύει μια δύσκολη χρονιά, αφού και στο Μαϊάμι είχε έναν τραυματισμό στον αστράγαλό του που τον ανάγκασε να απουσιάσει 2 μήνες από το tour.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots