ATP
Nadal: "Θα αποφασίσω αύριο αν θα παίξω, δεν ξέρω πως θα σηκωθώ"

 
Nadal: "Θα αποφασίσω αύριο αν θα παίξω, δεν ξέρω πως θα σηκωθώ"
tennisnews team Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024 - 22:23

Οι δηλώσεις του Rafael Nadal μετά τον επικό αγώνα του με τον Mariano Navano και η απάντησή του στο αν θα έχει δυνάμεις για να κατέβει στον αυριανό ημιτελικό.

"Υπήρξαν πολλά σκαμπανεβάσματα και στα τρια σετ. Υπήρξαν στιγμές που είχα τον έλεγχο, αλλά μετά και ειδικά στο τέλος, υπήρξαν στιγμές που κανείς από τους δυο μας δεν είχε τον έλεγχο", είπε ο Nadal μετά την τετράωρη αναμέτρησή του με τον Navone.

"Σημαίνει πολλά για μένα που ξεπέρασαν έναν τόσο καλό αντίπαλο όπως είναι ο Mariano, που πάλεψε μέχρι το τέλος. Είχα πολλές ευκαιρίες στο 2ο σετ, προηγήθηκα με διπλό break, το ίδιο και στο 3ο, αλλά στο τέλος σημασία έχει ότι κατάφερα να πάρω τη νίκη", πρόσθεσε ο 38χρονος Ισπανός.

Αύριο ο Nadal θεωρητικά θα πρέπει να παίξει σε δυο ημιτελικούς. Στις 14:00 ώρα Ελλάδας (13:00 τοπική) θα παίξει στο μονό ενάντια στην ευχάριστη έκπληξη του τουρνουά, τον Duje Ajdukovic, ενώ το απόγευμα της ίδιας μέρας έχει και τον ημιτελικό στο διπλό, όπου παίζει με τον Casper Ruud.

Για το διπλό είναι εξαιρετικά αμφίβολος, ενώ για την ώρα δεν είναι σίγουρος ούτε για το αν θα παίξει στο μονό. Όπως απάντησε στο σχετικό ερώτημα, θα πρέπει να δει πως θα είναι το σώμα του αύριο το πρωί όταν ξυπνήσει, για να πάρει τις τελικές αποφάσεις. "Θα πάρω τις αποφάσεις όταν σηκωθώ, αύριο το πρωί. Θα δούμε πως θα είναι το σώμα μου. Ακόμα και αν ήμουν νεότερος θα χρειαζόμουν αρκετό χρόνο για να αναρρώσω μετά από τέτοιο ματς. Δεν ξέρω πως θα σηκωθώ αύριο, αλλά συνεχίζω να είμαι ζωντανός!"

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots