ATP
Djokovic για Big 4: "Ένα μεγάλο μέρος μου έχει φύγει μαζί τους" (vid)

 
Djokovic για Big 4: "Ένα μεγάλο μέρος μου έχει φύγει μαζί τους" (vid)
tn team Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2024 - 17:56

O Novak Djokovic μετά το τέλος του αγώνα απέναντι στον Jakub Mensik αναφέρθηκε και πάλι στην απόσυρση του Rafael Nadal από την ενεργό δράση, αλλά μίλησε επίσης και για τους Roger Federer και Andy Murray που έχουν ήδη αποσυρθεί και όπου μαζί με τον Σέρβο αποτελούσαν το Big4, μιλώντας με πολύ συγκινητικά λόγια.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του Σέρβου τενίστας:

"Δημοσίευσα, το είδατε στο Instagram, ξέρετε, εννοούσα κάθε λέξη, o Rafa έχει υπάρξει ο μεγαλύτερος αντίπαλος μου. Η αντιπαλότητα που είχα μαζί του με έχει επηρεάσει περισσότερο στην καριέρα μου, με διαφορά."

"Ναι, εννοώ ότι ξέραμε ότι αυτή η στιγμή έρχεται αργά ή γρήγορα, αλλά είναι ακόμα ένα σοκ, ξέρετε όπως όταν ανακοινώθηκε επίσημα για τον Roger πριν από λίγα χρόνια καθώς και όταν ανακοίνωσε την απόσυρσή του ο Andy νωρίτερα φέτος, είναι λίγο συντριπτικό για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω τι να το κάνω."

"Εξακολουθώ, ξέρετε να απολαμβάνω να αγωνίζομαι, αλλά ένα μέρος μου έφυγε μαζί τους, ένα μεγάλο μέρος μου, οπότε ναι, είναι δύσκολα νέα για τον κόσμο του τένις, για τον αθλητικό κόσμο. Ο Ράφα αποτέλεσε έμπνευση, είναι έμπνευση για εκατομμύρια παιδιά σε όλο τον κόσμο, επομένως, μπορεί να είναι πολύ περήφανος για την καριέρα του."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots