ATP
Εκτός υπεράσπισης τα αδέρφια Τσιτσιπά στην Αμβέρσα

 
Εκτός υπεράσπισης τα αδέρφια Τσιτσιπά στην Αμβέρσα
tn team Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2024 - 18:13

Εκτός υπεράσπισης τίτλου στο European Open της Αμβέρσας έμειναν οι Πέτρος και Στέφανος Τσιτσιπάς, οι οποίοι γνώρισαν την ήττα από τους Robin Haase και David Pel.

Οι Πέτρος και Στέφανος Τσιτσιπάς, πρωταθλητές πέρσι στο 250άρι της Αμβέρσας, δεν θα μπορέσουν να υπερασπιστούν τον τίτλο τους αυτή την εβδομάδα στην Αμβέρσα, αφού ηττήθηκαν στον 1ο γύρο του European Open από το ολλανδικό δίδυμο των Haase και Pel με 6-3, 6-4.

Το παιχνίδι ξέφυγε από τα χέρια των αδερφών Τσιτσιπά, που δέχτηκαν από ένα break νωρίς σε κάθε σετ, με αποτέλεσμα να μείνουν πίσω με 1-4 στο 1ο και με 0-2 στο 2ο, χωρίς να καταφέρουν να απαντήσουν.

Στο 1ο σετ είχαν την ευκαιρία όταν οι Haase και Pel σέρβιραν για το 6-3, αλλά έχασαν διπλό break point, ενώ στο 2ο σετ προηγήθηκαν με 15-30 στο τελευταίο service game των Ολλανδών, ούτε σ' αυτή την περίπτωση όμως μπόρεσαν να βρουν ένα break.

Έτσι, το τουρνουά της Αμβέρσας ολοκληρώνεται νωρίς αυτή τη χρονιά για τους Πέτρο και Στέφανο, που φυσικά θα παραμείνουν στο Βέλγιο, αφού ο Στέφανος αγωνίζεται και στο μονό.

Είναι στο Νο.2 του ταμπλό και αναμένεται να κάνει αύριο την πρεμιέρα του, στη φάση των "16", με αντίπαλο τον προερχόμενο από τα προκριματικά Thiago Seyboth Wild.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots