Australian Open: Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων

 
Australian Open: Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων
tennisnews team Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2020 - 13:55

Διαθέσιμα είναι από σήμερα τα πρώτα εισιτήρια του Australian Open, με την Tennis Australia να έχει εξασφαλίσει για την ώρα το 25% της πληρότητας των γηπέδων του Melbourne Park, ευελπιστώντας να το διπλασιάσει.

Ξεκίνησε σήμερα η προπώληση των εισιτήριων για το Australian Open, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 8 έως τις 21 Φεβρουαρίου. Μέχρι στιγμής, η Tennis Australia έχει καταφέρει να κατοχυρώσει το 25% της πληρότητας των τριών μεγάλων σταδίων του Melbourne Park και όπως είπε και ο Tiley, ευελπιστεί να αυξήσει αυτό το ποσοστό, με τον τελικό στόχο να είναι το 50%.

"Ανυπομονούμε να υποδεχτούμε τους καλύτερους παίκτες του κόσμου στο Melbourne Park. Ξέρω πως αδημονούν να αγωνιστούν μπροστά σε κόσμο ξανά. Τα εισιτήρια θα είναι περιορισμένα φέτος, οπότε θα χρειαστεί να κλείσετε από νωρίς τη θέση σας. Ξεκινάμε την προπώληση με πληρότητα 25% των τριών μεγάλων μας γηπέδων και δουλεύουμε με την κυβέρνηση της Βικτόρια, ελπίζοντας να αυξήσουμε το νούμερο όσο πλησιάζει το τουρνουά", είπε ο διευθυντής του Australain Open και πρόεδρος της Tennis Australia, Craig Tiley.

Το μεγαλύτερο γήπεδο του Melbourne Park, η Rod Laver Arena, περιέχει περίπου 15.000 καθίσματα. Η John Cain Arena έχει χωρητικότητα 10.500 θεατών και η Margaret Court Arena 6.000 θεατών. Θυμίζουμε πως πέρσι επισκέφτηκαν το Melbourne Park για το Australian Open περισσότεροι από 800.000 φίλοι του τένις.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots