Νέος πονοκέφαλος για το Australian Open

 
Australian Open
Australian Open Φωτογραφία: Getty Images / Ideal Image
tennisnews team Τρίτη, 05 Ιανουαρίου 2021 - 15:27

Με ένα δεκαήμερο να απομένει μόλις για την έλευση των παικτών στη Μελβούρνη από το εξωτερικό, η Tennis Australia καλείται να διαχειριστεί ένα έκτακτο πρόβλημα, που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο το Australian Open.

Ο πονοκέφαλος δεν έχει τελειώσει για τους διοργανωτές του πρώτου Grand Slam της χρονιάς, παρότι υπάρχει πλέον ολοκληρωμένο και γνωστό σχέδιο για τη διεξαγωγή της αυστραλιανής σεζόν, τις πρώτες 3 εβδομάδες του Φεβρουαρίου.

Μόνο 10 μέρες πριν ξεκινήσουν να πηγαίνουν οι παίκτες στη Μελβούρνη για την καραντίνα 14 ημερών που θα κάνουν τις δυο τελευταίες εβδομάδες του Ιανουαρίου, έγινε γνωστό πως το Australian Open αντιμετωπίζει ένα νέο πρόβλημα, σχετικά με το χώρο διαμονής των παικτών.

Συγκεκριμένα, το πεντάστερο ξενοδοχείο The Westin Melbourne, όπου αναμενόταν να είναι ένα από τα ξενοδοχεία για την καραντίνα των παικτών και προπονητών, σταμάτησε τη συνεργασία του με την Tennis Australia, έπειτα από πολλές ανησυχίες που εξέφρασαν επιχειρηματίες, για νέα έξαρση του ιού που μπορεί να φέρει η φιλοξενία αυτή στην περιοχή τους.

Σύμφωνα με την κυβέρνηση της Βικτόρια, υπάρχουν κι άλλα ασφαλισμένα ξενοδοχεία που μπορούν να υπηρετήσουν τις ανάγκες της Tennis Australia και μένει να δούμε αν ο χρόνος που απομένει θα είναι αρκετός ώστε να οργανωθούν σωστά τα πάντα.

Την ίδια μέρα, ανακοινώθηκαν από τον διευθυντή του Australian Open, Craig Tiley, και άλλα γραφειοκρατικά προβλήματα, σχετικά με τις πτήσεις των παικτών, που ακόμα δεν γνωρίζουν τις λεπτομέρειες για τη μετάβασή τους στην Αυστραλία.

"Τα τελευταία κομμάτια αυτού του παζλ συμπληρώνονται τώρα. Θα έχουμε 18 αεροπλάνα στη διάθεσή μας και το καθένα απ' αυτά πρέπει να έχει πληρότητα 20% ώστε να διασφαλίσουμε την ασφάλεια στις πτήσεις μας, όσο καλύτερα γίνεται για όλους. Εκτιμούμε την υπομονή που δείχνετε. Κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να ενημερώσουμε για τις λεπτομέρειες των πτήσεων όσο το δυνατό νωρίτερα", ενημέρωσε μέσα από το Twitter o Tiley.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots