H προπόνηση της Σάκκαρη στην καραντίνα (vids)

 
Μαρία Σάκκαρη
Μαρία Σάκκαρη
tennisnews team Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021 - 11:44

Η Μαρία Σάκκαρη δημοσίευσε μια σειρά από βίντεο, δείχνοντας μας ένα μέρος της προπόνησης της σ' αυτές τις πρώτες ημέρες της αυστηρής καραντίνας στη Μελβούρνη

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια ήταν μια από τις άτυχες και άτυχους που μπήκαν σε καθεστώς αυστηρής καραντίνας και δεν θα τους επιτραπεί σ' αυτό το διάστημα των 14 ημερών να βγουν από τα δωμάτια τους. Πρόκειται συνολικά για 72 παίκτες και παίκτριες, που είχαν την ατυχία να ταξιδέψουν στη Μελβούρνη με πτήσεις τσάρτερ στις οποίες εντοπίστηκαν κρούσματα Covid-19.

Σε αντίθεση με αρκετούς και αρκετές συναδέλφους της, η Μαρία δεν παραπονέθηκε, διατηρώντας χαμηλό προφίλ στα social media. Το μόνο μήνυμα που έστειλε ήταν ότι θα προσπαθήσει να κάνει όσα περισσότερα μπορεί για να παραμείνει σε καλή φυσική κατάσταση και αυτό ήδη κάνει, όπως φαίνεται και στα παρακάτω βίντεο, όπου παρουσιάζει ένα μέρος της καθημερινότητας της στην καραντίνα.

 
 
 
Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida por SAKKATTACK (@mariasakkari)

"Αξιοποιώ πλήρως τον χρόνο μου στην καραντίνα. Ας ελέγξουμε ότι είναι ελεγχόμενο. Πρέπει να παραμείνω σε καλή κατάσταση σωματικά και πνευματικά, ας προπονηθούμε μαζί την επόμενη εβδομάδα. Μη διστάσετε να μοιραστείτε (τη δημοσίευση)", έγραψε η 25χρονη Ελληνίδα στο post που έκανε στο Instagram.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots