Ανακοινώθηκαν τα τουρνουά της Αυστραλίας

 
Ανακοινώθηκαν τα τουρνουά της Αυστραλίας
Φωτογραφία: Tennis Photo Network
tn team Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2021 - 18:14

Κοντά στην κανονικότητα θα είναι η αυστραλιανή σεζόν του 2022, αφού θα διεξαχθούν τουρνουά προετοιμασίας για το Australian Open σε Αδελαΐδα, Μελβούρνη και Σίδνεϊ, σε έναν πολύ πλούσιο αγωνιστικά μήνα.

Την 1η εβδομάδα της νέας σεζόν, από την 1η έως τις 9 Ιανουαρίου, θα διεξαχθεί το ATP Cup στο Σίδνεϊ, καθώς και άλλα δυο 250άρια τουρνουά της ΑΤΡ, στην Αδελαΐδα και στη Μελβούρνη. Στη Μελβούρνη θα γίνουν και δυο 250άρια τουρνουά της WTA, ενώ το κύριο τουρνουά της 1ης εβδομάδας της σεζόν της WTA θα γίνει στην Αδελαΐδα και θα είναι 500άρι.

Τη 2η εβδομάδα, από τις 9 έως τις 15 Ιανουαρίου, θα γίνουν δυο 250άρια για το ATP Tour, ένα στο Σίδνεϊ και ένα στην Αδελαΐδα, ενώ η WTA θα διοργανώσει ένα 500άρι τουρνουά στο Σίδνεϊ και ένα 250άρι στην Αδελαΐδα.

Την 3η και την 4η εβδομάδα θα γίνει το μεγάλο τουρνουά της αυστραλιανής σεζόν, το Australian Open, από τις 17 έως τις 30 Ιανουαρίου. Θυμίζουμε πως την 4η εβδομάδα της σεζόν και τη 2η του Australian Open, θα γίνει και το Australian Open Junior Championships, που θα επιστρέψει μετά από 2 χρόνια.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της αυστραλιανής σεζόν:

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots