Προπονήθηκε ήδη ο Djokovic!

 
Novak Djokovic
Novak Djokovic Φωτογραφία: Tennis Photo Network
tn team Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2022 - 15:09

Με το που αφέθηκε ελεύθερος από τις ομοσπονδιακές αρχές της Αυστραλίας, ο Novak Djokovic προπονήθηκε για το Australian Open!

Όπως ενημέρωσε ο αδερφός του μέσα από τη συνέντευξη Τύπου που διοργάνωσε η οικογένειά του, ο Novak Djokovic προπονήθηκε ήδη το βράδυ της Δευτέρας στη Μελβούρνη και ετοιμάζεται για το Australian Open.

"O Novak είναι ελεύθερος, προπονήθηκε στο γήπεδο. Πήγε εκεί (στην Αυστραλία) για να διεκδικήσει ακόμα έναν τίτλο, με τις καλύτερες προθέσεις και με όλα τα απαραίτητα έγγραφα", είπε ο μικρός αδερφός του Novak, Djordje Djokovic, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε η οικογένειά του στο Βελιγράδι.

"Ο Novak έχει στοχοποιηθεί πολλές φορές, αλλά αυτό για το οποίο αγωνίζεται η ελευθερία της επιλογής. Η δικαιοσύνη έκανε τη δουλειά της", πρόσθεσε.

Λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση του αδερφού του, ο Djokovic έκανε μια δημοσίευση στο Instagram που την επιβεβαίωσε.

 
 
 
Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida por Novak Djokovic (@djokernole)


"Είμαι σίγουρος πως το δικαστικό σύστημα της Αυστραλίας δέχτηκε πολύ μεγάλη πίεση, όλος ο κόσμος παρακολουθούσε. Ευχαριστώ τον κόσμο σε όλο τον πλανήτη που υπερασπίστηκε τον Novak. Επίσης ευχαριστώ τον Δικαστή Kelly, που ήταν αμερόληπτος", είπε ακόμα ο Djordje.

Αργότερα το λόγο πήρε η μητέρα του Nole, Dijana Djokovic, που στάθηκε στην αγωνία που πέρασε την πρώτη νύχτα: "Δεν μπορούσαμε να επικοινωνήσουμε μαζί του, δεν ξέραμε αν είναι άρρωστος. Πέρασε δύσκολες στιγμές. Οι μητέρες καταλαβαίνουν τι εννοώ. Αυτή ήταν η μεγαλύτερη νίκη στην καριέρα του."

Ο πατέρας του Novak, Srdjan Djokovic, πρόσθεσε: "Ο Novak είναι βράχος. Δεν πείραξε ποτέ κανέναν, πάντα προσπαθεί να βοηθάει τους άλλους."

Ο Novak δεν εμφανίστηκε τελικά στη συνέντευξη Τύπου μέσω τηλεδιάσκεψης, όπως είχε ανακοινώσει ο πατέρας του από το BBC. Προφανώς θα ήθελε να ξεκουραστεί από τη γεμάτη μέρα και την προπόνηση, καθώς στη Μελβούρνη ήταν περασμένα μεσάνυκτα.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots