Στη μάχη του Australian Open Παπαμιχαήλ και Γραμματικοπούλου

 
Δέσποινα Παπαμιχαήλ
Δέσποινα Παπαμιχαήλ © Roy Sport Photography
tn team Κυριακή, 08 Ιανουαρίου 2023 - 12:27

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ και η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου έμαθαν τις αντίπαλές τους για τα προκριματικά του Australian Open, όπου θα μπουν στη μάχη την Τρίτη.

Η Παπαμιχαήλ θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της παίζοντας με την παίκτρια που έχει την καλύτερη θέση στην κατάταξη από το section της, την Ουγγαρέζα Reka Luca Jani, No.10 στο ταμπλό και Νο.112 στην παγκόσμια κατάταξη.

Αν καταφέρει να κερδίσει τη Jani, θα παίξει στον 2ο γύρο είτε με τη Βραζιλιάνα Carolina Alves, είτε με τη Σέρβα Olga Danilovic. Στον 3ο και τελευταίο γύρο των προκριματικών, διασταυρώνεται με τη Γαλλίδα Clara Burel, No.17 στο ταμπλό και Νο.122 στον κόσμο.

Δύσκολη είναι και η διαδρομή της Γραμματικοπούλου, που θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα της την Ισπανίδα Marina Bassols Ribera, No.18 στο ταμπλό και Νο.123 στην παγκόσμια κατάταξη.

Αν πάρει τη νίκη, θα παίξει στον 2ο γύρο με μια εκ των Kristina Mladenovic και Maddison Inglis, ενώ στον 3ο και τελευταίο γύρο διασταυρώνεται με την Αμερικανίδα Katie Volynets, Νο.11 στο ταμπλό και Νο.113 στην παγκόσμια κατάταξη.

Αμφότερες οι δυο Ελληνίδες τενίστριες, οι οποίες βρισκόντουσαν στο Σίδνεϊ μέχρι χθες λόγω των υποχρεώσεων της Ελλάδας στο United Cup, θα κάνουν τις πρεμιέρες τους στο Australian Open την Τρίτη.

Τη Δευτέρα, γύρω στις 02:30 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδας, θα κάνει την πρεμιέρα της η Raluca Serban, η οποία εκπροσωπεί την Κύπρο, που θα αντιμετωπίσει την Αμερικανίδα Ann Li, Νο.24 στο ταμπλό και Νο.129 στην παγκόσμια κατάταξη.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots