Australian Open: Η κλήρωση των αδερφών Τσιτσιπά στο διπλό

 
Australian Open: Η κλήρωση των αδερφών Τσιτσιπά στο διπλό
© Henk Koster
tn team Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2023 - 11:45

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η κλήρωση του διπλού του Australian Open, όπου αγωνίζονται και οι Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς.

Οι αδερφοί Τσιτσιπά θα κάνουν τη δεύτερη τους εμφάνιση στο ταμπλό της Μελβούρνης ως ομάδα, ωστόσο αυτή τη φορά ήταν χωρίς wild card, αφού το rank τους ήταν αρκετά υψηλό για να τους βάλει απευθείας στο κυρίως ταμπλό.

Σήμερα πραγματοποιήθηκε και η κλήρωση του διπλού στη Μελβούρνη, με τους δυο Έλληνες αθλητές να μαθαίνουν πως θα αντιμετωπίσουν στον 1ο γύρο τους Ramkumar Ramanathan και Miguel Angel Reyes-Varela.

Αν κερδίσουν, θα αντιμετωπίσουν στον 2ο γύρο είτε τους κορυφαίους του ταμπλό, Wesley Koolhof και Neal Skupski, είτε τους Alexander Bublik και John Patrick-Smith.

Στην άλλη μεριά του ταμπλό βρίσκονται και οι Θανάσης Κοκκινάκης και Νικ Κύργιος, που θα παίξουν επίσης διπλό με στόχο να υπερασπιστούν τον τίτλο τους. Στον 1ο γύρο οι δυο Ελληνοαυστραλοί θα αντιμετωπίσουν τους Nicolas Barrientos και Ariel Behar.

Οι αγώνες των ταμπλό των διπλών θα αρχίσουν την Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου. Αύριο Δευτέρα (16/01) θα αρχίσουν οι αγώνες για τα μονά, με τον Στέφανο Τσιτσιπά και τη Μαρία Σάκκαρη να αγωνίζονται (αναλυτικά το πρόγραμμα).

Αναλυτικά η κλήρωση του διπλού του Australian Open

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots