Ivanisevic: "Το 97% των παικτών θα είχε αποσυρθεί μετά από αυτή τη μαγνητική" (vid)

 
Ivanisevic: "Το 97% των παικτών θα είχε αποσυρθεί μετά από αυτή τη μαγνητική" (vid)
tn team Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023 - 17:03

O Goran Ivanisevic είπε πως η μαγνητική που είχαν στα χέρια τους λίγο πριν από το τουρνουά ήταν πολύ αποθαρρυντική, αλλά ο Novak Djokovic ανήκει σε ένα... διαφορετικό είδος.

"Για να μην πω το 100% των παικτών, σίγουρα το 97%, όταν θα έβλεπαν αυτή την εξέταση MRI, θα πήγαιναν κατευθείαν στο γραφείο του διαιτητή για να αποσύρουν τη συμμετοχή τους. Όχι όμως ο Novak, ο Novak ανήκει σε ένα διαφορετικό είδος, το μυαλό του δουλεύει διαφορετικά", είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής του Djokovic, αναφερόμενος στον τραυματισμό του Σέρβου στον αριστερό μηρό, κατά τη διάρκεια του τουρνουά της Αδελαΐδας.

"Δεν το περίμενα αυτό, ήμουν σοκαρισμένος. Οι πρώτοι δυο γύροι εντάξει, αλλά μετά με τον Dimitrov ήταν τρομακτικό. Αλλά το ξεπέρασε και μετά κέρδισε το τουρνουά", πρόσθεσε ο 51χρονος Κροάτης προπονητής.

Για το αν νιώθει πίεση όταν προπονεί έναν παίκτη σαν τον Djokovic, που αυτή τη στιγμή ηγείται στα περισσότερα σημαντικά ρεκόρ στην ιστορία του αθλήματος: "Είναι σα να προπονείς τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η πίεση υπάρχει φυσικά. Μετρούν μόνο τα Grand Slams, μόνο τα ρεκόρ."

Ο Ivanisevic αναφέρθηκε και στην "κούρσα" για τους περισσότερους Grand Slams τίτλους: "Τώρα είναι 22-22, Ισπανία εναντίον Σερβίας. Είναι σαν αγώνας χάντμπολ. Θα έχει ενδιαφέρον."

Τέλος, ο Ivanisevic εκθείασε το forehand του Djokovic: "Δεν τον έχω δει να κάνει καλύτερα forehands απ' ότι αυτές τις δυο εβδομάδες."

Ολόκληρη η συνέντευξη του Ivanisevic:

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots