Θα παίξει ο Bautista Agut στον τελικό

 
Θα παίξει ο Bautista Agut στον τελικό
Θα παίξει ο Bautista Agut στον τελικό
tennisnews team Κυριακή, 24 Νοεμβρίου 2019 - 15:43

Μπορεί να "έχασε" τον πατέρα του μόλις πριν από λίγες ημέρες, όμως η ομάδα του τον χρειάζεται και ο Roberto Bautista Agut θα είναι εκεί, για να αγωνιστεί στον μεγάλο τελικό του Davis Cup! 

Oι Ισπανοί κατάφεραν χωρίς τον Bautista Agut, φυσικά με τον Rafael Nadal να κάνει ένα τεράστιο τουρνουά, να προκριθούν στον τελικό του Davis Cup. Στον τελικό θα είναι και πάλι πλήρεις, καθώς θα αγωνιστεί και ο 2ος καλύτερος τενίστας της χώρας.

Ο θάνατος του πατέρα του, ανάγκασε τον Bautista Agut να αποχωρήσει στα μέσα του τουρνουά. Η ψυχική του δύναμη ωστόσο είναι τεράστια και εξέφρασε την επιθυμία του στον αρχηγό της "φούρια ρόχα", Sergi Bruguera, να επιστρέψει, θέλοντας να βοηθήσει την ομάδα του σε μια δύσκολη στιγμή, καθώς ο Pablo Carreno Busta αντιμετωπίζει ακόμα προβλήματα με τον τραυματισμό του στον ώμο κι έτσι χθες δεν αγωνίστηκε στα ημιτελικά, παίρνοντας τη θέση του ο 38χρονος Feliciano Lopez. 

Στις 17:30 ώρα Ελλάδας θα ξεκινήσει ο τελικός του Davis Cup, ανάμεσα στην Ισπανία και στον Καναδά (COSMOTE SPORT 6HD). Τον τελικό θα ανοίξει ο Bautista Agut, που θα αντιμετωπίσει τον Felix Auger-Aliassime. Στη συνέχεια, ο Rafael Nadal θα αναμετρηθεί με τον Denis Shapovalov. Αν οι δυο ομάδες παραμείνουν ισόπαλες, τότε θα γίνει και ένας αγώνας διπλού, από τον οποίο και θα κριθεί η παγκόσμια πρωταθλήτρια του 2019.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots