Επίσημο: Σειρά ντοκυμαντέρ για το τένις στο Netflix

 
Επίσημο: Σειρά ντοκυμαντέρ για το τένις στο Netflix
tn team Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2022 - 21:44

Το Netflix ανακοίνωσε και επίσημα πως έρχεται στην πλατφόρμα μια σειρά ντοκυμαντέρ, με ιστορίες από τα Grand Slams, το ATP και το WTA Tour.

Όπως είχε γίνει γνωστό μέσω της Daily Mail, το Netflix σκοπεύει να φέρει στην πλατφόρμα μια τενιστική σειρά ντοκυμαντέρ, με αληθινές ιστορίες από τις ζωές των παικτών στο tour.

Μ' αυτόν τον τρόπο θα απεικονιστεί και η περιπέτεια του Novak Djokovic στην Αυστραλία, που καλώς ή κακώς αποτελεί τη μεγαλύτερη ιστορία έως τώρα στη φετινή αυστραλιανή σεζόν.

Σήμερα η πλατφόρμα ανακοίνωσε και επίσημα τη σειρά, που όπως είπε θα ακολουθεί τους παίκτες και τις παίκτριες στα δυο μεγάλα tour, της ΑΤΡ και της WTA, καθώς και στα 4 Grand Slams.

H σειρά θα προσφέρει πολύ παρασκηνιακό υλικό από τη ζωή ενός επαγγελματία τενίστα, μέσα από τη δική του οπτική, αλλά και από την οπτική των προπονητών του. Θα γίνει στα πρότυπα της πετυχημένης σειράς "Formula 1: Drive to Survive", που είναι αφιερωμένη στο πρωτάθλημα της Formula 1 - πρόσφατα ανακοινώθηκε και άλλη μια παρόμοια σειρά, που θα είναι για το PGA Tour του γκολφ.

"Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεχίζουμε να ενισχύουμε το αθλητικό μας πρόγραμμα, με αυτή τη σειρά ντοκυμαντέρ που θα έχει εικόνες από τα παρασκήνια. Το τένις είναι αγαπημένο άθλημα σε όλο τον κόσμο, έχει πολύ μεγάλα τουρνουά σε όλες τις ηπείρους και αθλητές από αμέτρητες χώρες. Μέσω αυτής της συνεργασίας με τα 4 Grand Slams, το ATP Tour, το WTA Tour και την ATP Media, η σειρά θα είναι γεμάτη με σπάνιο υλικό και πλούσιες προσωπικές ιστορίες, που σίγουρα θα φέρουν νέους φιλάθλους στο άθλημα", είπε ο Brandon Riegg, αντιπρόεδρος του τμήματος ντοκυμαντέρ του Netflix.

Την παραγωγή της σειράς έχει αναλάβει η Box to Box Films, η οποία κάνει και το "Formula 1: Drive to Survive", ενώ τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει ήδη στην Αυστραλία.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots