Βίντεο σοκ: Πατέρας-προπονητής ξυλοκοπεί τη 14χρονη κόρη του (vid)

 
Βίντεο σοκ: Πατέρας-προπονητής ξυλοκοπεί τη 14χρονη κόρη του (vid)
tn team Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2022 - 16:30

Ένα βίντεο που προκαλεί σοκ και αποτροπιασμό κάνει το γύρο του κόσμου μέσα από τα social media, με έναν πατέρα και προπονητή να ξυλοκοπεί την 14χρονη κόρη του, σε γήπεδο τένις των εγκαταστάσεων του Ερυθρού Αστέρα.

Το βίντεο βγήκε στη δημοσιότητα από τον Σέρβο ακτιβιστή, Igor Juric, και προκαλεί τουλάχιστον αποτροπιασμό, με τον άνδρα, που αργότερα ταυτοποιήθηκε ως πατέρας και προπονητής, να ξυλοκοπεί άγρια τη νεαρή κοπέλα.

"Άλλη μια πράξη βίας από πατέρα εναντίον της κόρης του. Πληροφορήθηκα πως πρόκειται για μια οικογένεια που προέρχεται από την Κίνα. Θα υποβάλουμε ποινικές διώξεις σ' αυτό το τέρας", έγραψε στη δημοσίευσή του ο Juric.

Το αποτρόπαιο περιστατικό έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του Ερυθρού Αστέρα, με τον πατέρα και προπονητή να χαστουκίζει αρχικά την κόρη του, επειδή δεν έκανε όσα της ζητούσε στην προπόνηση. Εκείνη δεν αντέδρασε και ο άνδρας συνέχισε να τη χτυπάει, ακόμα χειρότερα. Ο κόσμος αρχικά δεν αντέδρασε, παραμόνο καταγράφοντας το περιστατικό μέσω βίντεο. Όταν ο άνδρας την πέταξε στο έδαφος και άρχισε να την κλωτσάει κάποιοι παρευρισκόμενοι έτρεξαν να τον σταματήσουν. 

Το εν λόγω βίντεο (ΠΡΟΣΟΧΗ ακολουθούν σκληρές εικόνες):

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots