Νέα ήττα για τον Κύργιο στο Ντουμπάι (pic)

 
Νέα ήττα για τον Κύργιο στο Ντουμπάι (pic)
tn team Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2022 - 20:49

Ο Νικ Κύργιος γνώρισε νέα ήττα στο τουρνουά επίδειξης World Tennis League του Ντουμπάι, καθώς δε μπόρεσε να περάσει το εμπόδιο του Grigor Dimitrov. Ο Βούλγαρος τενίστας αντικατέστησε τον Novak Djokovic που δεν ήταν 100% έτοιμος για να αγωνιστεί στο σημερινό ματς.

Ο Νικ Κύργιος δείχνει πως ακόμα ψάχνει τα πατήματα του, ενώ από την άλλη πλευρά ο Grigor Dimitrov φάνηκε πιο έτοιμος, πετυχαίνοντας τη νική με 7-6 (5), 6-3 επί του Ελληνοαυστραλού και οδηγώντας τους Falcons στην επικράτηση με 36-33 επί των Eagles.

Ο Dimi αντικατέστησε τον Novak Djokovic, που δεν ένιωθε καλά, πριν την αναμέτρηση.

Στο 1ο ματς της ημέρας, η Aryna Sabalenka και ο Dimitrov αγωνίστηκαν για τους Falcons στα διπλά, κόντρα στους, Bianca Andreescu και Rohan Bopanna που αντιπροσώπευσαν την ομάδα των Hawks. Sabalenka και Dimitrov νικήσαν με 2-6, 7-6 (7-4) [10-7].

Στο 2ο ματς, για τους Eagles έπεσε στη μάχη η Caroline Garcia η οποία επιβλήθηκε της Paula Badosa από τους Hawks, με 6-3, 3-6.

Η βαθμολόγηση προκύπτει από τα συνολικά games που κερδίζει κάθε ομάδα σε κάθε αγώνα, ενώ η ομάδα με τα περισσότερα games στο τέλος του εκάστοτε Tie, κερδίζει μπόνους 5 πόντους. Έναν έξτρα πόντο κερδίζει επίσης κάθε ομάδα που θα επικρατήσει σε αγώνα που έχει 3ο σετ.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots