Παραλίγο τραγωδία σε Challenger στην Πορτογαλία! (vid)

 
Παραλίγο τραγωδία σε Challenger στην Πορτογαλία! (vid)
tn team Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2023 - 19:38

Ένα σοκαριστικό βίντεο ήρθε στο φως της δημοσιότητας μέσω των social media από το Challenger του Oeiras, όπου τενίστας πέταξε με δύναμη τη ρακέτα του και παραλίγο να πετύχει στο κεφάλι αντίπαλό του. Παρότι η ενέργειά του θα μπορούσε να εξελιχθεί σε τραγωδία, ο παίκτης όχι απλά δεν αποβλήθηκε, αλλά τη γλίτωσε με μια απλή επίπληξη (warning).

Ο τενίστας από τη Ζιμπάμπουε, Courtney John Lock, ήταν αυτός που παραλίγο να χτυπηθεί από τη ρακέτα του αντιπάλου του στο κεφάλι και δημοσίευσε το βίντεο στην προσωπική του σελίδα στο Twitter.

"Πως γίνεται να μην είναι αυτό default; Ποιος είναι ο κανονισμός γι' αυτό;" έγραψε διαμαρτυρόμενος ο 26χρονος τενίστας, με τις εικόνες να είναι όντως σοκαριστικές.

Το συμβάν έγινε στον αγώνα των δυο Πορτογάλων, Fabio Coelho και Jaime Faria, ενάντια στον Lock και στον Τυνήσιο Aziz Dougaz. Ο Faria ήταν εκείνος που έκανε την απαράδεκτη ενέργεια, η οποία παρότι μπορούσε να προκαλέσει πολύ μεγάλη ζημιά δεν τιμωρήθηκε από τον διαιτητή, με τον Πορτογάλο να γνωρίζει μια πρωτοφανή εύνοια στο Challenger της πατρίδας του.

Ο αγώνας όχι απλά συνεχίστηκε με ένα απλό warning, αλλά οι Πορτογάλοι πήραν και τη νίκη με 1-6, 6-4, 10-4, για να προκριθούν στα προημιτελικά του Challenger του Oeiras, όπου ολοκλήρωσαν την παρουσία τους.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots