O Dimitrov έφυγε άρον άρον από το Ρίο!

 
O Dimitrov έφυγε άρον άρον από το Ρίο!
O Dimitrov έφυγε άρον άρον από το Ρίο!
tennisnews team Κυριακή, 07 Αυγούστου 2016 - 14:52

O Grigor Dimitrov απ' ότι φαίνεται πήρε πολύ βαριά την ήττα του από τον Marin Cilic στον 1ο γύρο των Ολυμπιακών Αγώνων, αφού έφυγε άρον άρον από το Ρίο, χωρίς να κάνει δηλώσεις στους Βούλγαρους δημοσιογράφους και αποσύροντας τη συμμετοχή του από το ταμπλό του μεικτού διπλού!

Μόνο 64 λεπτά διήρκησε η περιπέτεια του Dimitrov στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016. Ο 25χρονος Βούλγαρος δεν έπαιξε καλό τένις και ηττήθηκε από τον Marin Cilic με 6-1, 6-4, τελειώνοντας τον αγώνα με 11 winners και 25 αβίαστα λάθη.

Ο "Grisha" δεν αντιμετώπισε και με τον πιο επαγγελματικό τρόπο την ήττα του, αφού δεν έκανε καν δηλώσεις στους δημοσιογράφους της Βουλγαρίας, αποχωρώντας άρον άρον από το Ρίο ντε Τζανέιρο.

Το χειρότερο ήταν πως απέσυρε τη συμμετοχή του από το μεικτό διπλό, όπου θα συνεργαζόταν με την Tsvetana Pironkova. Η 28χρονη, η οποία θα πραγματοποιήσει σήμερα την πρεμιέρα της στο μονό ενάντια στη Laura Siegemund, αναγκάστηκε να αποσύρει και εκείνη τη συμμετοχή της από το μεικτό, αφού δεν βρίσκεται κανείς άλλος Βούλγαρος τενίστας στο Ρίο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots